Volledig mee eens Lowie.Welke banen ??
De flexi-jobs ?
Ik ken meerdere horeca zaken die GEEN vast personeel meer heeft, enkel flexies en extra's en natuurlijk de studenten, maar GEEN VAST personeel meer, al de banen die verloren zouden gaan zijn banen met nepstatuten, die de werknemer serieus uitbuit, en de meeste van deze werknemers zijn mensen in zware armoede zoals alleenstaande vrouwen, ja studenten doen het voor de fun en drinkgeld .
zoek maar eens op hoeveel flexi-jobs in de horeca tewerkgesteld is!
het 3 kw 2019 zijn er 42.848 flexi-jobs tewerkgesteld in de horeca
het 3 kw 2019 zijn er Extras 18.981 tewerkgesteld in de horeca
En dan heb je nog de studenten !!!
.
Indien ondernemers of starters eerst eens beginnen met zelf te werken, maar zich niet als CEO beschouwen en personeel het werk te laten doen.
Indien de zaak floreert kan men rustig personeel aannemen. Dat is een goede basis voor een horeca zaak. Eerst kijken of de zaak rendabel is en dan verder kijken.
Lowie heeft hier ervaring in en heeft zeker zelf veel handen uit zijn mouwen gestoken.
Werken moet betaald worden; goed ondernemen moet beloond worden.