Godsdienst volgen

Ingevangaever
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Godsdienst volgen

#1 , 30 jun 2019 19:23

Mijn zoon wordt 11 en wel op school echt godsdienst volgen. Ik als mama sta er absoluut achter maar verplicht hem niet zijn papa, mijn ex-partner wil hier echter niks van weten. Mag hij toch godsdienst volgen?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
basejumper
Berichten: 3403
Locatie: Diest

#2 , 01 jul 2019 11:00

Beste

Het zijn de ouders die die keuze maken, niet het minderjarig kind. Dus u moet zorgen dat u met uw ex tot een afspraak komt.
Uit zelfbeheersing groeit de Kracht.
Zelfkennis brengt ons tot Wijsheid.
Zelfvervolmaking leidt ons tot Schoonheid.

Oude Belg
Berichten: 2848

#3 , 01 jul 2019 11:27

Veel kans dat hij na zijn communie zedenleer gaat volgen. Dat gebeurt op scholen waar de keuze bestaat nu eenmaal ontzettend vaak. Naar de reden moet je niet vaak zoeken. Ik zou er dus geen punt van maken.
Waarom geen aangetekende zending als dat nodig is? "Ik heb geappt, gebeld, gezegd, gemaild, facegeboekt, met krijt op het voetpad geschreven.... " Neem pen en papier en schrijf!

Reclame

Terug naar “Onderwijsrecht”