Problemen aannemer

saienv
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Problemen aannemer

#1 , 11 apr 2019 17:49

Wij hebben vorig jaar ramen besteld bij x in Oostkamp. Deze gingen geplaatst worden in Januari 2019, zonder iets te laten weten is deze firma niet afgekomen. Wij hebben zelf contact moeten opnemen en moeten vernemen dat ze pas een maand later gingen komen. Uiteindelijk werden de ramen geplaatst in februari. Na plaatsing bleek dat er geen rolluiken, alu dorpels, tochtboorden enzo werden gestoken terwijl dit wel op onze offerte staat. Ook heel wat “mankenten” werden opgemerkt aan de ramen. Nu hebben wij al heel wat telefoontjes gepleegd en worden steeds aan het lijntje gehouden.. Met als redenen: geen plaatsers, vertraging op het lakwerk noem maar op ... Nu zijn wij april en kan de stukadoor enzo nog altijd niet komen omdat x ons nog steeds niets heeft geleverd en geplaatst. We zijn zeker al 6 maand in vertraging enkel en alleen door ramen. Wij zijn ten einde raad want wij hebben al bijna het totale bedrag moeten betalen, anders kwamen ze niks plaatsen.. Wat kunnen we nog doen?

(Edit Ghentian: naam firma verwijderd)

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
mava105
Berichten: 19414
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 11 apr 2019 20:19

Al eens beginnen met hen aangetekend in gebreke te stellen, en hun een uiterste datum voorstellen waarna je naar de rechtbank zal trekken. Spijtig dat je al zoveel betaald hebt. Heb al verschillende malen nieuwe ramen gestoken, en nooit meer dan 40 % voorschot betaald. Het saldo pas NA plaatsing en aanvaarding, maar dan wel ook onmiddellijk betaald.
Als je met een deftige firma werkt (daarom zelden ook de goedkoopste) kom je dergelijke zaken veel minder tegen

Reclame

Terug naar “Aanneming”