rechten F-kaart houder

leentie
Topic Starter
Berichten: 3

rechten F-kaart houder

#1 , 01 mar 2019 09:24

Hallo,
Ik ben wettelijk samenwonend met een derdelander, als koppel. Hij heeft nu een F-kaart, die voor 5 jaar geldig is, en daarna kan hij de belgische nationaliteit aanvragen, en een F+-kaart aanvragen. Nu is mijn vraag : heeft hij recht op eigendom van onroerend goed? Kan hij dus op zijn eigen naam een woning aankopen, een hypothecaire lening aangaan ?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
CityBird
Berichten: 417

#2 , 01 mar 2019 21:46

België kent voor zover ik weet geen beperkingen op aankoop van vastgoed door mensen met een andere nationaliteit. Je hoeft daar zelfs niet voor in België te wonen.

Reclame

Terug naar “Europees / Internationaal recht”