kind en recht

alternatief
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

kind en recht

#1 , 23 okt 2017 10:31

de biologische vader van mijn kleinkind heeft het kind niet erkend kan zijn moeder (oma)? het kind opeisen het kind draagt de naam van de moeder :?: :?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
Franciscus
Berichten: 33809

#2 , 23 okt 2017 10:38

Als er geen erkenning is is er ook geen wettelijke band .. dus diegene die in lijn met de biologische vader staan - ouders - kinderen en in zijlijn broers of zusters zijn nobele onbekenden voor het kind dus ook de biologische vader.
Gelet op de zaak in BX waar zelfs bezit van staat en wettelijke vader boven een onderzoek naar mogelijkheid van vaderschap werd gesteld... denk ik niet dat er veel kans is ( in feite geen).

alternatief
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

#3 , 23 okt 2017 10:40

bedank voor reacktie

Reclame

Terug naar “Adoptie”