De softaware die ik maak, is (zoals 95% van alle bestaande software) "administratief" (= software op labo-processen op te volgen, te optimaliseren en te analyseren). Maakt dus totaal geen gebruik audio of speciale graphics. Maar als leek weet ik zelfs dat software NOOIT een geluid kan produceren dat luider is dan het volume van je speakers of headphone. Punt andere lijn.Als software-ontwikkelaar,lijkt je me weinig op de hoogte van simultane audiobronnen die een PC kan voortbrengen en hoe deze te tweaken.Jij lijkt me vooral iemand die niet tevreden is met de uitleg die ik je geef. Dit is je goed recht. Negeer wat ik zeg en daag de producent voor de rechtbank. Ik hou je zeker niet tegen.Verder lijk je me ook het QA gedeelte van software te negeren of helemaal niet te kennen.Dus uw actie: zijnde je speakers / headset op een volume zetten dat je gehoor kan beschadigen, minimaliseert de kans op gehoorschade? Ik zou dit soort uitspraken in de rechtbank proberen vermijden. Dit zou door de advocaten van de tegenpartij serieus tegen jou gebruikt worden.Jij praat over verlies van data,ik over lichamelijke schade.Bepaalde secties in de EULA maken een duidelijk onderscheid tussen deze 2.
Jouw acties vergroten juist de kans op het verlies van data(door niet op te slaan,PC weken aan laten staan),mijn acties minimaliseren de kans op gehoorschade.Ik zou beginnen met Electronic Arts Belgium (ondernemingsnummer 0871.271.123) te dagvaarden. Zorg voor een zeer goede advocaat die gespecialiseerd is in de materie, om enige kans op succes ta maken. Good luck!De uitgever,EA,ligt in USA.
De ontwikkelaar,DICE,ligt in Zweden.
Dus je strijdt mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis aan,zonder zelf enige kennis en ervaring te hebben in simultane audiobronnen en hoe deze te tweaken?
De settings die ik gebruik,gaan al meerdere jaren mee in de PC-gaming wereld.Als je mijn uitleg hebt gelezen en begrepen,moet je nu ook weten waarom je masterknop zo hoog mogelijk zetten juist de meest veilige methode voor je gehoor is als je simultane audiobronnen tot je beschikking hebt.
Jij zegt eigenlijk dat we maar rekening moeten met het feit dat software in een bugged state kan gereleased worden en wij,de eindgebruikers,deze fouten maar moeten zien te compenseren,ook al gaat dit ten koste van gebruikservaring,gebruikscomfort,...net hetgene QA software dient te voorkomen.Misschien beter de PC nooit meer aanzetten,want je weet maar nooit....