wet breyne

Ivonaomie
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

wet breyne

#1 , 11 maand 2 weken geleden (04 feb 2019 00:35)

Beste

Wij zijn in zee gegaan met een bouwfirma.wij hebben een overeenkomst met hun voor het bouwen van onze houtskeletwoning.
Ze vertelde ons te werken met de wet breyne. Nu telkens wij vragen wanneer de aanvang van de werken zoude zijn krijgen wij mondeling de datum te horen nooit op papier of dergelijke. nu de wet breyne schrijft voor dat er in de overeenkomst een startdatum moet gegeven worden van de werken alsook oplevering en deze niet verder dan 1 jaar uit elkaar mogen liggen deze staat niet in onze overeenkomst. nu we zijn bijna een jaar verder en ze zijn nog steeds niet gestart wel hebben wij 2 betalingen moeten doen(bij het ondertekenen van de overeenkomst 5000 en bij uitpaling werf 5000) deze zijn ook gebeurd maar de rest van de werken gebeuren niet telkens is er mondeling en datum en gaat het niet door. Wat kan ik nu best doen ?
Onze reserveringsvergoeding loopt ondertussen al 3 maand alsook heb ik nog eigendom waar lening van loopt de kosten beginnen zich optestapelen. normaal ging het huis binnen de 3 maand staan maar nooit is gezegd over hoeveel jaar die 3 maand zich bevinden.

alvast bedankt voor de hulp

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.

Terug naar “Kopen”