Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
Ibiza domains
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

formulering band met tegenpartij advocaat

#1 , 1 maand 3 dagen geleden (08 nov 2018 16:36)

Hallo,

Wij hebben momenteel problemen met onze advocaat die uiteindelijk vriend/kennis blijkt te zijn met de tegenpartij en blijkbaar nu ook informatie doorspeelt.

Wij vragen ons af of er een bepaalde manier is waarop je aan een advocaat kan vragen : 'wat zijn relatie is met de tegenpartij' - kennis, vriend, samen gewerkt, vrienden uit jeugd of dergelijke, zonder deze vraag op een verkeerde, insinuerende manier te stellen.

Heeft iemand hier ervaring mee?

Wendy

bosprocureur
Berichten: 2971

#2 , 1 maand 3 dagen geleden (08 nov 2018 16:42)

Normaal zou dat geen rol mogen spelen. Een advocaat zou professioneel genoeg moeten zijn om hier duidelijk onderscheid te kunnen maken, of gewoon de zaak weigeren.

En als u het toch wil weten, vraag het hem/haar dan toch, zonder omwegen.

Ibiza domains
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

#3 , 4 weken 1 dag geleden (12 nov 2018 16:33)

Beste,

Wat is volgens u de beste manier om deze vraag te formuleren?

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”