Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
Crazypitbull
Topic Starter
Berichten: 3
Juridisch actief: Nee
Contacteer: Twitter

Huis verkopen na 5j eot.

#1 , 6 dagen 7 uur geleden (15 sep 2018 14:00)

Ik ben nu bijna 10 jaar gescheiden (eot) mijn ex heeft altijd gratis mogen wonen, nu wordt huis verkocht en ik heb recht op een maandelijks bedrag gelijk aan de helft van de huur die ik nu betaal.Daar ze mij in de tijd op straat gezet heeft. Heb ik het bij het rechte eind of denkt iemand er anders over?
Dwarsliggers zijn nodig om de sporen samen te houden.

Sirkii
Berichten: 2754

#2 , 5 dagen 12 uur geleden (16 sep 2018 09:05)

Normaal heb je recht op de helft van de verhuurwaarde van het huis doch je moet dan ook de helft van de kosten betalen (onroerende voorheffing, ...)

Als er nog een lening liep moet je natuurlijk ook de helft van de afbetaling dragen. Dit is mogelijks hoger dan de halve huur.

Als er in de eot staat dat zij 5 jaar gratis mocht wonen dan kan je natuurlijk geen huur vorderen.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”