Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
cereal
Topic Starter
Berichten: 2
Reputation: 0
Juridisch actief: Nee

Aanpassing faciliteiten tijdens abonnement

#1 , 2 dagen 22 uur geleden (18 mei 2018 14:02)

Beste,

Op 1/1/2018 heb ik mijn abonnement verlengd (meer dan 5 jaar reeds een abonnement), in dit abonnement zit toegang en zat tot 31/5 ook altijd verwarmde kleedkamers + doucheruimtes.

Echter hebben zij enige tijd geleden laten weten dat de doucheruimtes en kleedkamers niet meer toegangkelijk zouden zijn, ik heb hen de vraag gesteld om dan af te zien van mijn abonnement maar dit weigeren ze.

Nu is mijn vraag, kan dit zomaar?

Didymus
Berichten: 1198
Reputation: 5

#2 , 2 dagen 22 uur geleden (18 mei 2018 14:15)

Neen. Als de voorwaarden eenzijdig worden gewijzigd dan heeft u het recht om het contract kosteloos te verbreken.
"sowieso" schrijf je zo.

cereal
Topic Starter
Berichten: 2
Reputation: 0
Juridisch actief: Nee

#3 , 2 dagen 22 uur geleden (18 mei 2018 14:17)

Nu de faciliteiten staan niet vermeld in het 'regelement'. Dus ze zeggen dat dit nooit een onderdeel geweest is van het abonnement, maar dit altijd wel toegelaten geweest is.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”