eigendom auto

Pascal69
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

eigendom auto

#1 , 13 feb 2018 08:13

Mijn vriendin heeft een auto gekocht met de factuur op haar naam, de inschrijving is gebeurt op naam van haar ex vriend.
Er is geen verkoopsovereenkomst tussen beide. hij mocht deze wagen gebruiken gedurende de relatie, deze is sinds november voorbij (een 3 tal maanden).
Indien hij de auto terug betaalde kon hij deze overkopen. Nu heeft hij haar een 3 maanden aan het lijntje gehouden zonder éénige vorm van betaling.
Tijdens de relatie heeft hij wel een kleine som maandelijks betaald voor het gebruik van de auto. OP het forum las ik dat we een AS of een mail naar hem moesten doen, hem een redelijke termijn moesten geven en dan met de sleutel nog in ons bezit de auto konden terug halen, hem de nummerplaten moesten terug bezorgen. Nu zijn wij ook naar de politie gegaan zodat zij op de hoogte waren dat hij de auto niet achter de rug zou verkopen. Deze melde ons als we dit zouden doen wij in de fout zouden zijn omdat meneer onder financieel toezicht staat.
Wat zijn onze opties?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
denlowie
Berichten: 15328
Juridisch actief: Nee

#2 , 13 feb 2018 08:49

vrederechter gaan.
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Reclame

Terug naar “Andere”