Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
MONACO
Topic Starter
Berichten: 96

Rustoord koopt materiaal zonder te melden

#1 , 1 jaar 7 maand geleden (27 apr 2017 10:48)

Mijn echtgenoot verbleef een paar maanden in een rustoord doordat hij na een val niet meer kon gaan. Na enkele weken kocht ik een rollator met tussenkomst van de mutualiteit voor meer dan de helft van de prijs. Hij gebruikte dit hulpmiddel in het rustoord.
Achteraf stuurde men mij een factuur om die tussenkomst terug te storten omdat ik zogezegd reeds 2 weken vroeger een aankoop gedaan had met tussenkomst, iets waar ik helemaal niets van af weet.
Na veel zoeken en telefoneren kwam ik te weten dat het rustoord op naam van mijn echtgenoot en met zijn mutualiteitsklevers een aankoop gedaan had.
Mijn vraag is nu : mag men vanuit het rustoord zo maar een aankoop doen zonder mij of mijn echtgenoot te verwittigen ? daardoor moet ik nu een bijkomend bedrag betalen voor iets waarvanwij niet op de hoogte waren en dat wij niet gekregen hebben. Is dat geen misbruik van vertrouwen ?

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Medisch- & Sportrecht”