Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Vandebos
Topic Starter
Berichten: 16148

Nuttige documenten / Handige informatie voor mede-eigenaars

#1 , 5 jaar 9 maand geleden (03 feb 2013 21:51)

Bedoeling van deze thread is er gecontroleerde documenten ter beschikking te stellen die iedere Mede-eigenaar tot nut kunnen zijn. Enkel moderatoren kunnen links naar documenten aan deze thread toevoegen. Indien je na 15/10/2011 merkt dat een bepaalde documentatie die in jouw opinie wel nuttig zou kunnen zijn ontbreekt wordt je vriendelijk verzocht contact op te nemen met één van de moderatoren. Links naar documenten op andere websites worden steeds omgezet naar links naar een Rapidshare account in beheer bij mezelf. Dit om veiligheidsredenen.

In de loop van de volgende dagen zullen hier gradueel verscheidene links worden geplaatst. Gelieve me voldoende tijd te geven om dit in de schaarse vrije tijd die me rest uit te voeren en me niet onmiddellijk te beginnen bombarderen met suggesties en vragen om andere voorbeelden van documentatie.

Vandebos.

Vergelijking tussen oude en nieuwe wetgeving op mede-eigendom

Advies privacycommissie betreffende vrijgave adresgegevens mede-eigenaars.

Boekhoudplan voor verenigingen van mede-eigenaars


Laatst omhoog gehaald door Vandebos op 03 feb 2013 21:51.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Nuttige documenten”