VDAB medewerker inbreuk privacy

Floes
Berichten: 116

Re: VDAB medewerker inbreuk privacy

#16 , 20 mei 2020 20:41

TS, ik denk dat u niet begrijpt dat uw gegevens in het rijksregister niet te wissen zijn. Het gaat niet om het feit dat uw gegevens daar staan en raadpleegbaar zijn, het gaat om eventueel misbruik daarvan. U zal uw gegevens niet kunnen laten verwijderen uit het rijksregister, maar u kan wel een klacht formuleren tegen het misbruik.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Wil je een analyse van jouw juridische situatie? Jureca staat voor je klaar. Bestel eenvoudig online en bespaar. All-in prijs €125. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
Zonderachternaam
Topic Starter
Berichten: 7
Juridisch actief: Nee

#17 , 23 mei 2020 23:17

Nogmaals, u moet niet van onderwerp veranderen of blijven hameren op één detail om nog meer ongewenste meningen te geven over dit onderwerp. Het probleem is dat er nergens een degelijke verwijzing naar een wettekst wordt gegeven en geen enkel argument of procedure wordt gefundeerd. Niemand geeft zijn expertise om te kunnen bepalen of de bron van informatie degelijk is.
Dus nee, ik ben absoluut niet geholpen.
Ik zal wel elders advies inwinnen.

@admin Gelieve dit onderwerp te verwijderen. Ook niet ok dat je dit zelf niet eens kan als gebruiker.

Zonderachternaam
Topic Starter
Berichten: 7
Juridisch actief: Nee

#18 , 23 mei 2020 23:22

Jullie lezen niet en beginnen maar wat te discussiëren naast de kwestie. Ik heb nergens gezegd dat ik mijn gegevens uit het rijksregister wil laten verwijderen. Ik heb gezegd dat ik niet meer wil dat organisaties waarbij misbruik plaatsvind toegang hebben tot die gegevens. U herhaalt gewoon wat ik zeg in andere woorden. Ik was op zoek naar een degelijk gestaafd antwoord, niet naar een heleboel nutteloze herhalingen en meningen compleet naast de kwestie.

Reclame

Zonderachternaam
Topic Starter
Berichten: 7
Juridisch actief: Nee

#19 , 23 mei 2020 23:23

Mod: Topics worden niet verwijderd aangezien deze nog nuttig kunnen zijn voor andere mensen met een gelijkaardig probleem.

Terug naar “Privacy-bescherming”