Vandalisme door huurder

Wobl
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Vandalisme door huurder

#1 , 21 apr 2019 16:44

Mijn huurder heeft een bewakingscamera vernield. Hij is duidelijk herkenbaar op de beelden. Ik heb nu de factuur gekregen via de syndicus. Moet ik die betalen? Zo ja, hoe kan ik dat terugvorderen van mijn huurder?

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
mava105
Berichten: 18863
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 21 apr 2019 20:02

Jij zal als mede-eigenaar/verhuurder in eerste instantie moeten betalen. Stuur in ieder geval zo snel als mogelijk een aangetekend schrijven naar uw huurder met de vraag voor onmiddellijke betaling, en dat je, bij het ingebreke blijven tegen uiterlijk dd/mm naar de rechtbank zal trekken om de betaling te vragen en de ontbinding en uitdrijving van hemzelf. Zeg hem dat er beelden zijn van zijn daad, zodat ontkennen geen enkel zin heeft.

Reclame

Terug naar “Andere”