Aannemer werkt verbouwing niet af

JayV
Topic Starter
Berichten: 10
Juridisch actief: Nee

Aannemer werkt verbouwing niet af

#1 , 10 sep 2019 10:50

Hallo, onze aannemer heeft de verbouwing niet afgewerkt. We hebben reeds verschillende mails en berichten gestuurd en hij reageert niet meer.
Nu willen we een ingebrekestelling opsturen hierover, maar hij heeft al zijn eindfactuur opgestuurd, en een openstaand bedrag hebben we niet betaald zolang het niet afgewerkt is. Mijn vraag is nu, moeten we in de ingebrekestelling verwijzen naar de factuur en zeggen dat we die weigeren te betalen?

De ingebrekestelling vonden we op:
https://www.juridischloket.nl/voorbeeld ... estelling/

Jureca
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Jureca begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
mava105
Berichten: 22254
Juridisch actief: Nee
Locatie: Regio Leuven

#2 , 10 sep 2019 12:19

Wat uitgevoerd werd dien je te betalen. Hou enkel die bedragen in van de werken die nog niet zijn uitgevoerd. Voor werken die nog niet helemaal af zijn, hou je een % in, nooit het hele bedrag voor die post. Geeft hem in uw aangetekende brief nog xx dagen de tijd om af te ronden, en zeg dat je daarna niet zal nalaten naar de vrederechter te stappen. Stuur een kopie van die aangetekende brief ook via de gewone post, en verwijs in beide brieven naar elkaar.

Reclame

Terug naar “Aanneming”