Medische Hulp en politie ?

PolitieUwVriend11
Topic Starter
Berichten: 13
Juridisch actief: Nee

Re: Medische Hulp en politie ?

#16 , 15 mei 2018 18:31

Net daarom, dat ik meedeelde, doe eens aan zelfreflectie, neem de tijd om alles op orde te krijgen en grip op je leven te hebben, met de ingesteldheid die je nu hebt zal je nergens komen, het wordt mss wel tijd om je volwassen te gedragen en om werk te zoeken , kan je trouwens naar de werkwinkel van vdab gaan die je alles ter beschikking stellen om te solliciteren, geen gsm hebben is geen werelddrama hoor, en als laatste goede raad wil ik je meegeven, indien je zelf niet sterk genoeg bent van karakter om je shit samen te rapen en nog iets van je leven te maken, laat je vrijwillig opnemen
Het leven heeft zoveel moois te bieden, maar je moet het wel toelaten en daarvoor mss toch wel eerst wat waters doorzwemmen
Succes en doe er iets aan gast!
En die gsm en pc zal je wel terugkrijgen hoor, dien een verzoek in via een aangifte
Leven kan misschien mooi zijn maar enkel als niemand anders continu mijn poging om iets ermee te doen saboteert en mijn vrijheid beperkt ,

was de zelfsabotage nog niet genoeg ? Ik was opgenomen (Dus ze waren al uit van gebruik , letterlijk alles wijst naar gebruiker , geen mens die mij beschuldigd heeft van dealen of wat dan ook),

En eerlijk gezegd ging het goed en kheb mij der nog geamusseerd maar het had lang genoeg geduurd en ik begon mij te vervelen want de dagen werden hetzelfde waar de psychiater het mee eens was . Zij konden verder niet veel meer betekenen voor mij aangezien daar zitten ook geen oplossing is .

Mijn mindset was goed toen ik buitenkwam . Dan kom ik terug hopende van verder te kunnen gaan dus ga ik vriendelijk gaan vragen wanneer ik mijn gerief eindelijk terug kan krijgen , waarop ik een hoop dwaze excuses gekregen over hoe ik maar de gevolgen moet dragen van hun incompetentie en slechte efficiëntie .

Maar zij kunnen ondertussen hun gaan amuseren op hun verlengd weekend terwijl ik daar met mijn vingers mag zit te draaien . en nog eens 4 dagen mag wachten om af te komen om simpelweg nog eens een nee te krijgen . En bemoeienis te krijgen van een rechercheur die mijn ouders in prive kennen en ik niet mee overeen kom denkt van nog eens mijn les te spellen . (Uit bronnen gehoord dat hij geïrriteerd vanwege mijn klacht tegen zijn collegas . Hadden ze mij maar niet moeten toetakelen , terwijl ze zelf nog geen schram op hun hadden wat nog eens bewijst dat ik niet gevochten heb)

Als ik dan de simpele vraag stel om een inventaris te krijgen van wat ze allemaal mee hebben genomen en het papier te krijgen waar normaal op staat welke stappen ik moet ondernemen om het terug te krijgen ik nog eens het antwoord;", ja we zullen het komen brengen ". we zijn een maand verder sinds het gebeuren en er werd al van de eerste week gezegd dat ze het de week erna gingen binnenbrengen)

Er zijn van dag één , dingen gebeurt die immoreel zijn .
En hoe kan ik verdergaan wetende dat de politie en gerecht (in wie ik 0,0 vertrouwen heb,) misschien die zever nog eens kan draaien of keren om mij toch nog te beboeten voor wat dan ook of mensen in mijn omgeving lastig te vallen ?

En ik dan later misschien mijn gespaarde geld nog eens aan een advocaat kan hangen wat mij niks helpt behalve die probleem makers te doen stoppen .


Wat gebeurd is kan ik niets aan veranderen , ik wou gewoon verder gaan met mijn leven . Maar zij zijn nu verantwoordelijk voor verdere sabotage van mij leven (Mijn karakter laat niet toe dat iemand iets van mij zou nemen zonder dat ik daar iets aan zou doen , En mijn karakter, ook mijn waarden en normen niet. Ik geloof in leven en laat leven , Als zij hetzelfde principe niet op mij toepassen waarom zou ik het dan wel nog doen ?)

Ik had zelf aangeboden dat ze de harde schijven mochten bijhouden maar om de rest van de pc terug te krijgen , Maarja dat is natuurlijk weer een probleem ondanks het feit dat de rest van de PC nutteloos is voor hen . En er is ook een laptop in beslag genomen die niet eens van mij is . Die persoon zijn laptop staat daar nu ook ...


Ik weet trouwens dat ik hier boeken aan het schrijven ben ... Maar ik krijg letterlijk niks van info van hen uit , en heb ook geen zin geld aan een advocaat te hangen gewoon om te bewijzen dat ik geen shuld heb aan dealen of om mijn eigen gerief terug te krijgen .

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.
Etak
Berichten: 110
Juridisch actief: Nee

#17 , 15 mei 2018 18:54

Dus ff op de tanden bijten en het onderzoek afwachten, als je zeker bent van je stuk en alles enkel voor eigen gebruik was, geen belastend materiaal te vinden zal zijn, heb je niets te vrezen en zoals iedereen geduld hebben in het leven en alles komt wel goed!

Drone
Berichten: 2183
Locatie: st-niklaas

#18 , 15 mei 2018 19:05

ik kan natuurlijk alleen maar spreken uit eigen ervaring als ambulancier

maar de manier waarop u hier reageert wijst erop dat u voor u eigen veiligheid en die van anderen terug opgenomen zou moeten worden, genoeg tekenen van paranoia.

bloeddruk meten is aangeraden maar op zich niet verplicht, iemand die zich zo al druk maakt op een forum zal zo al een verhoogde bloeddruk hebben, laat staan onder invloed, hoe iemand zich gedraagt en het klinisch beeld zegt soms al voldoende.

u zal op spoed voldoende tekenen vertoont hebben dat een opname de beste mogelijkheid was, aangezien u zelf onder invloed was (voor zover ik uit u verhaal af kan lijden) is bewaking door de politie op spoed geen overbodige luxe.

het is niet dat u tijdens de interventie zich naar eigen zeggen kalm gedroeg, dat dit ook zo is

ik heb drug gebruikers al genoeg zotte toeren weten doen dat ze ons zelf geen andere keuze lieten dan de politie er bij te halen de welke niet altijd even zacht handig te werk gaan.

gelet op de aanwezigheid van de verschillende soorten drugs is de inbeslagname van items zoals GSM en PC meer als gerechtvaardigd, maar vergeet maar dat ge het binnen de maand terug krijgt.

ik heb in een onderzoek het ook meegemaakt dat men mijn GSM en PC in beslag hadden genomen, GSM is door de lokale recherche uitgelezen en had deze binnen de week terug, PC heeft 7,5 maand geduurd (stond ook niks bezwarend op)

ik ben het ook niet altijd eens met de politie in mijn privé, maar zoals u zich nu gedraagt op het forum mag u het vergeten dat u uw materiaal op redelijke termijn zal terug krijgen

als u geen advocaat (zelf pro-deo) gebruikt dan acht ik de kansen zelfs groot dat u binnen afzienelijke tijd ofwel voor de rechtbank moet komen ofwel terug opgenomen zal worden, maar dan onder dwang

Reclame

PolitieUwVriend11
Topic Starter
Berichten: 13
Juridisch actief: Nee

#19 , 15 mei 2018 21:03

Dus ff op de tanden bijten en het onderzoek afwachten, als je zeker bent van je stuk en alles enkel voor eigen gebruik was, geen belastend materiaal te vinden zal zijn, heb je niets te vrezen en zoals iedereen geduld hebben in het leven en alles komt wel goed!
Voor die mannen zijn zakjes en een weegschaal waarschijnlijk belastend genoeg om mij voor wel iets te naaien .

Ik heb lang genoeg op mijn tanden gebeten , 1 Maand is al veel langer dan ik normaal zou accepteren en de enige reden dat ik het verdroeg was omdat ik daar toch niets aan mij gerief zou hebben .
Als 1 maand niet genoeg tijd is om concreet bewijs voor te leggen of hardeschijven te kopieren is dat hun fout niet de mijne.

Maar als het is voor boetes te innen voor de domste reden staan ze er snel , (Van mij moeten ze geen cent meer verwachten , ik ben tollerant genoeg geweest ) En als het op echte misdaden zoals inbraken aankomt boeken ze niks van resultaat (Ik ken niemand gekend die ooit iets terug heeft gezien en ik ken er meer dan een persoon die hiervan slachtoffer is geweest ).

Dit wachten levert niks op . (Eigen materiaal terug krijgen levert voor mij niks behalve mijn haat te versterken, dat is gewoon een straf opzeggen die al veel te lang geduurd heeft)


Dit is levert niks op behalve mij terroriseren met hun incompetentie . En dit omdat ik een "misdrijf" heb gepleegd zonder slachtoffers . Als dit als rechtvaardigheid telt in dit land wil ik hier zelf niet meer leven .

Franciscus
Berichten: 34425

#20 , 15 mei 2018 21:27

U zal toch denk ik op een iets langere termijn moeten rekenen voor u de computer en andere zaken kan terugkrijgen.
Hangt van het parket af.
Voor alle druggerelateerde zaken zal men de verbeurdverklaring vragen of bij uw verhoor - ik heb niet alles gelezen zal er gevraagd worden om afstand te doen.

Passief verzet is ook verzet en dat uw boeien dan afdrukken geven en afknellen is dan quasi normaal. Dat u daarop niet gereageerd kan te wijten zijn geweest aan uw geestelijke toestand.

Blijkbaar bent u niet gecolloceerd maar wel opgenomen in ziekenhuis onder bewaking.

Uw moeder is perfect bevoegd om toestemming te geven - bij weigering zal er inderdaad een huiszoekingsbevel van OR gevolgd zijn gezien aantreffen van drugs in huis. Dat wordt medegedeeld. Beslissing ligt bij uw moeder.
Trouwens bij heterdaad kan een officier direct optreden gezien deze bevoegdheid van OR heeft op dat moment.

Politie vermeld gewoon in hun PV's wat ze vaststellen - bij aantreffen zal er aan een gevaar voor zichzelf of voor derden uw moeder gedacht zijn.
Wat u daarvan denkt dat is uw zaak.

Ofwel neemt u een advocaat of niet dat moet u weten.

Voor de rest van uw epistel ... gelieve u best te wenden tot een advocaat.

PolitieUwVriend11
Topic Starter
Berichten: 13
Juridisch actief: Nee

#21 , 15 mei 2018 22:44

U zal toch denk ik op een iets langere termijn moeten rekenen voor u de computer en andere zaken kan terugkrijgen.
Hangt van het parket af.
Voor alle druggerelateerde zaken zal men de verbeurdverklaring vragen of bij uw verhoor - ik heb niet alles gelezen zal er gevraagd worden om afstand te doen.

Passief verzet is ook verzet en dat uw boeien dan afdrukken geven en afknellen is dan quasi normaal. Dat u daarop niet gereageerd kan te wijten zijn geweest aan uw geestelijke toestand.

Blijkbaar bent u niet gecolloceerd maar wel opgenomen in ziekenhuis onder bewaking.

Uw moeder is perfect bevoegd om toestemming te geven - bij weigering zal er inderdaad een huiszoekingsbevel van OR gevolgd zijn gezien aantreffen van drugs in huis. Dat wordt medegedeeld. Beslissing ligt bij uw moeder.
Trouwens bij heterdaad kan een officier direct optreden gezien deze bevoegdheid van OR heeft op dat moment.

Politie vermeld gewoon in hun PV's wat ze vaststellen - bij aantreffen zal er aan een gevaar voor zichzelf of voor derden uw moeder gedacht zijn.
Wat u daarvan denkt dat is uw zaak.

Ofwel neemt u een advocaat of niet dat moet u weten.

Voor de rest van uw epistel ... gelieve u best te wenden tot een advocaat.

er is geen verkoop geweest van producten , dan zie ik niet in waarom de PC en Gsm verbeurd zou verklaren ...

Ik kan trouwens ook bewijzen dat deze met "legaal" geld aangekocht zijn . Heb beide aangekocht met loon van de maanden ervoor . mijn bankrekening valt perfect to controleren en zou bewijzen dat er zo goed als geen cent op is gestort via automaten of wat dan ook. alles dat er op de rekening kwam van geld is afkomstig van interim/werkgever .

Ik heb geen geld om een advocaat in te huren (ik deal niet , er is ook geen cent op mijn kamer gevonden en mijn rekening is op het moment zo goed als leeg) .

in hoeverre zijn zij verplicht mij het bewijs van inbeslagname te geven binnen redelijke tijd ?(Na één maand sinds het gebeuren heb ik nog geen enkel document ontvangen)

LeenW
Berichten: 9598

#22 , 15 mei 2018 22:54

Dus ff op de tanden bijten en het onderzoek afwachten, als je zeker bent van je stuk en alles enkel voor eigen gebruik was, geen belastend materiaal te vinden zal zijn, heb je niets te vrezen en zoals iedereen geduld hebben in het leven en alles komt wel goed!
Voor die mannen zijn zakjes en een weegschaal waarschijnlijk belastend genoeg om mij voor wel iets te naaien .

Ik heb lang genoeg op mijn tanden gebeten , 1 Maand is al veel langer dan ik normaal zou accepteren en de enige reden dat ik het verdroeg was omdat ik daar toch niets aan mij gerief zou hebben .
Als 1 maand niet genoeg tijd is om concreet bewijs voor te leggen of hardeschijven te kopieren is dat hun fout niet de mijne.

Maar als het is voor boetes te innen voor de domste reden staan ze er snel , (Van mij moeten ze geen cent meer verwachten , ik ben tollerant genoeg geweest ) En als het op echte misdaden zoals inbraken aankomt boeken ze niks van resultaat (Ik ken niemand gekend die ooit iets terug heeft gezien en ik ken er meer dan een persoon die hiervan slachtoffer is geweest ).

Dit wachten levert niks op . (Eigen materiaal terug krijgen levert voor mij niks behalve mijn haat te versterken, dat is gewoon een straf opzeggen die al veel te lang geduurd heeft)


Dit is levert niks op behalve mij terroriseren met hun incompetentie . En dit omdat ik een "misdrijf" heb gepleegd zonder slachtoffers . Als dit als rechtvaardigheid telt in dit land wil ik hier zelf niet meer leven .

Gelieve on topic te blijven, niemand heeft zin in uw betoog. Juridische vragen ja, populistisch gezever nee.

Franciscus
Berichten: 34425

#23 , 16 mei 2018 00:45

Zoals reeds geschreven voor OR een bevelschrift heeft overgemaakt aan de CCU om verder onderzoek te doen - u geeft uit principes uw codes biet- wat uiteraard uw goed recht is.
In een case die ik ken was er ook een jonge man die in principe zijn codes niet gaf zaak heeft toen een jaar geduurd voor er verder onderzoek kwam.

Politie was daar met een wettige reden en had dus grond om om op te treden.
Uw verder verhaal over naaien -eigen agenda enz kan u best aan de PSPS personen vertellen.


PS ik hoop niet dat u dit verhaal gaat vertellen ter zitting. Dan vrees ik er voor.
Of u de illegale zaken de drugs dus) hebt gekocht met legaal of illegaal geld daar gaat het niet over het zijn drugs.

PSPS Gezien uw psychische toestand misschien een dokter - psycholoog of psychiater raadplegen buiten een advocaat die dezelfde raad zou geven.

Gebruiker21
Berichten: 10787
Juridisch actief: Nee

#24 , 16 mei 2018 10:06

er is geen verkoop geweest van producten , dan zie ik niet in waarom de PC en Gsm verbeurd zou verklaren ...
Het is niet omdat jij beweert dat er geen verkoop geweest is, dat de gerechtelijke diensten dit zo maar moeten accepteren. Het zou nogal mooi worden moest dit wel het geval zijn. Wacht dus het onderzoek af.
Ik kan trouwens ook bewijzen dat deze met "legaal" geld aangekocht zijn . Heb beide aangekocht met loon van de maanden ervoor . mijn bankrekening valt perfect to controleren en zou bewijzen dat er zo goed als geen cent op is gestort via automaten of wat dan ook. alles dat er op de rekening kwam van geld is afkomstig van interim/werkgever .
Dit speelt geen rol. Een wagen die met legaal geld aangekocht is, maar waarmee meerdere keren een zware verkeersovertreding gebeurd, kan ook verbeurd verklaart worden. Het één heeft niets met het ander te maken.
Ik heb geen geld om een advocaat in te huren (ik deal niet , er is ook geen cent op mijn kamer gevonden en mijn rekening is op het moment zo goed als leeg) .
Kijk, dit soort opmerkingen bewijzen dat uw mindset nog altijd niet OK is: u suggereert hier dat u wel geld zou hebben voor een advocaat, moest u gedealed hebben. Je kan ook gewoon uw geld verdienen door te gaan WERKEN, mijn beste! Zoals eerder gezegd: draai echt de knop om en maak iets van uw leven! U wentelt uzelf nog steeds in zelfbeklag en denkt nog steeds dat iedereen tegen jou is. Dit is NIET zo. Er zijn mensen genoeg die u kansen willen geven, maar je moet er naar op zoek gaan en de kansen grijpen!

Je zegt dat mensen jou pogingen om iets van je leven te maken sabboteren? Mag ik vragen wie u één stro breed in de weg legt om werk te gaan zoeken? Wie legt jou één stro breed in de weg om drugs de rug toe te keren? Niemand! Stop dus met zelfbeklag. Er is echt niemand die u zal verhinderen uw leven terug in handen te nemen, maar het zal je ook niet op een zilveren schoteltjke aangeboden worden! Dit is bij NIEMAND zo. Idereen heeft zijn problemen en zijn "demonen". Je moet er enkel mee kunnen omgaan.
Het is niet "me auto" of "me geld", maar "mijn / m'n auto" of "mijn / m'n geld"!
Hou er rekening mee dat je werkgever geen reden hoeft op te geven om je te kunnen ontslaan!

PolitieUwVriend11
Topic Starter
Berichten: 13
Juridisch actief: Nee

#25 , 16 mei 2018 14:41

er is geen verkoop geweest van producten , dan zie ik niet in waarom de PC en Gsm verbeurd zou verklaren ...
Het is niet omdat jij beweert dat er geen verkoop geweest is, dat de gerechtelijke diensten dit zo maar moeten accepteren. Het zou nogal mooi worden moest dit wel het geval zijn. Wacht dus het onderzoek af.
Ik kan trouwens ook bewijzen dat deze met "legaal" geld aangekocht zijn . Heb beide aangekocht met loon van de maanden ervoor . mijn bankrekening valt perfect to controleren en zou bewijzen dat er zo goed als geen cent op is gestort via automaten of wat dan ook. alles dat er op de rekening kwam van geld is afkomstig van interim/werkgever .
Dit speelt geen rol. Een wagen die met legaal geld aangekocht is, maar waarmee meerdere keren een zware verkeersovertreding gebeurd, kan ook verbeurd verklaart worden. Het één heeft niets met het ander te maken.
Ik heb geen geld om een advocaat in te huren (ik deal niet , er is ook geen cent op mijn kamer gevonden en mijn rekening is op het moment zo goed als leeg) .
Kijk, dit soort opmerkingen bewijzen dat uw mindset nog altijd niet OK is: u suggereert hier dat u wel geld zou hebben voor een advocaat, moest u gedealed hebben. Je kan ook gewoon uw geld verdienen door te gaan WERKEN, mijn beste! Zoals eerder gezegd: draai echt de knop om en maak iets van uw leven! U wentelt uzelf nog steeds in zelfbeklag en denkt nog steeds dat iedereen tegen jou is. Dit is NIET zo. Er zijn mensen genoeg die u kansen willen geven, maar je moet er naar op zoek gaan en de kansen grijpen!

Je zegt dat mensen jou pogingen om iets van je leven te maken sabboteren? Mag ik vragen wie u één stro breed in de weg legt om werk te gaan zoeken? Wie legt jou één stro breed in de weg om drugs de rug toe te keren? Niemand! Stop dus met zelfbeklag. Er is echt niemand die u zal verhinderen uw leven terug in handen te nemen, maar het zal je ook niet op een zilveren schoteltjke aangeboden worden! Dit is bij NIEMAND zo. Idereen heeft zijn problemen en zijn "demonen". Je moet er enkel mee kunnen omgaan.
Zolang de politie moeilijk doet gaat mijn mindset nooit normaal zijn . Voor mij is dit reden genoeg om te stoppen met proberen . Er is toch wel altijd iets dat mij neukt in de lange termijn . Ik wil ook geen cent meer bijdragen , ben dit land en zijn bestuur beu .

En moest ik dealen zou ik niets in het huis bewaard hebben , Zou ik idd geld opzij hebben gezet . Maar ik was naief genoeg van te denken als ik geen ander fout doe men mij ook niets fout ging doen . Duidelijk fout gedacht .

Ik kan niet slapen zolang zij mijn materiaal hebben waar ik mij kloten heb voor moeten afwerken. Voor mij chronisch slaaptekort + werk = onmogelijk tenzij ik binnen de maand mij weer van kant ga maken .
Of tenzij dat ik een benzo (Kalmeer/slaapmiddelen die dokters voorschrijven )verslaving wil krijgen kan niets mij op andere gedachten brengen . (Dood zijn is beter dan aan die brol verslaafd te zijn , bekijk de afkickverhalen van die zever eens)

Dus maw niets kan helpen . Ik kan zelf ook niets aan de situatie verhelpen . Ik ga niet nog een paar maanden met deze "levenskwaliteit" leven omdat een ander iets niet achter zich kan laten . Geen controle over je eigen leven noem ik niet leven .

Een admin mag dit sluiten van mijn part .
Bedankt voor de hulp die hier aangeboden is . Ik wens jullie nog veel success in dit bureaucratisch land .

Gebruiker21
Berichten: 10787
Juridisch actief: Nee

#26 , 16 mei 2018 14:57

Zolang de politie moeilijk doet gaat mijn mindset nooit normaal zijn.
Dus jij laat je eigen geluk VOLLEDIG afhangen van anderen? :shock:
Voor mij is dit reden genoeg om te stoppen met proberen . Er is toch wel altijd iets dat mij neukt in de lange termijn .
Sorry als dit misschien grof overkomt: maar uw reacties hier zijn laf. U hebt gewoon niet het lef om zelf verantwoordelijkheid te dragen, om zelf uw leven in handen te nemen. Uiteraard is het véél en véél makkelijker om de schuld altijd bij iets of iemand anders te leggen. Dan moet je ZELF geen verantwoordelijkheid opnemen. Maar zo werkt onze maatschappij niet!
Ik wil ook geen cent meer bijdragen , ben dit land en zijn bestuur beu.
Niemand belet u om naar een ander land te vertrekken, maar geloof me, België staat in de top van beste landen om in te leven. Je kan eens proberen in Scandinavië. Deze landen staan nog ietsje hoger in de lijst.
Ik kan niet slapen zolang zij mijn materiaal hebben waar ik mij kloten heb voor moeten afwerken. Voor mij chronisch slaaptekort + werk = onmogelijk tenzij ik binnen de maand mij weer van kant ga maken.
Dus jij kan NIET gaan werken, enkel omdat de politie een PC en GSM in beslag genomen heeft??? :shock: :shock: :shock: Hoor jij jezelf bezig?

Zal ik jou eens een realitiecheck geven, vriend? Ik heb dit hier nog nooit zo expliciet gezegd op het forum, maar mijn zoontje van 7 heeft kanker! Hij heeft een tumor in het ruggemerg die nooit volledig kan verwijderd worden. Wij leven constant in angst ons kind te verliezen. Maar ondanks dat gaan zowel ik als mijn vriendin werken en proberen we een zo normaal mogelijk leven te lijden. En weet je wat? Dit lukt nog ook (voorlopig ook voor ons zoontje)! Ondanks dit feit, zijn we best gelukkig en genieten we van alle mooie momenten die we samen hebben. Dus hoe durf jij zeggen dat een PC en GSM je beletten om te werken! Djeezes, maat! Van dat soort onbeschoft zelfmedelijden wordt ik gewoon kwaad!
Dus maw niets kan helpen . Ik kan zelf ook niets aan de situatie verhelpen . Ik ga niet nog een paar maanden met deze "levenskwaliteit" leven omdat een ander iets niet achter zich kan laten . Geen controle over je eigen leven noem ik niet leven .
Echt waar. Lees nog eens wat ik hierboven schreef en schaam u diep! :evil: :evil: :evil:
Het is niet "me auto" of "me geld", maar "mijn / m'n auto" of "mijn / m'n geld"!
Hou er rekening mee dat je werkgever geen reden hoeft op te geven om je te kunnen ontslaan!

PolitieUwVriend11
Topic Starter
Berichten: 13
Juridisch actief: Nee

#27 , 16 mei 2018 15:09

Zolang de politie moeilijk doet gaat mijn mindset nooit normaal zijn.
Dus jij laat je eigen geluk VOLLEDIG afhangen van anderen? :shock:
Voor mij is dit reden genoeg om te stoppen met proberen . Er is toch wel altijd iets dat mij neukt in de lange termijn .
Sorry als dit misschien grof overkomt: maar uw reacties hier zijn laf. U hebt gewoon niet het lef om zelf verantwoordelijkheid te dragen, om zelf uw leven in handen te nemen. Uiteraard is het véél en véél makkelijker om de schuld altijd bij iets of iemand anders te leggen. Dan moet je ZELF geen verantwoordelijkheid opnemen. Maar zo werkt onze maatschappij niet!
Ik wil ook geen cent meer bijdragen , ben dit land en zijn bestuur beu.
Niemand belet u om naar een ander land te vertrekken, maar geloof me, België staat in de top van beste landen om in te leven. Je kan eens proberen in Scandinavië. Deze landen staan nog ietsje hoger in de lijst.
Ik kan niet slapen zolang zij mijn materiaal hebben waar ik mij kloten heb voor moeten afwerken. Voor mij chronisch slaaptekort + werk = onmogelijk tenzij ik binnen de maand mij weer van kant ga maken.
Dus jij kan NIET gaan werken, enkel omdat de politie een PC en GSM in beslag genomen heeft??? :shock: :shock: :shock: Hoor jij jezelf bezig?

Zal ik jou eens een realitiecheck geven, vriend? Ik heb dit hier nog nooit zo expliciet gezegd, maar mijn zoontje van 7 heeft kanker! Hij heeft een tumor in het ruggemerg die nooit volledig kan verwijderd worden. Wij leven constant in angst ons kind te verliezen. Maar ondanks dat gaan zowel ik als mijn vriendin werken en proberen we een zo normaal mogelijk leven te lijden. En weet je wat? Dit lukt nog ook (voorlopig ook voor ons zoontje)! Ondanks dit feit, zijn we best gelukkig en genieten we van alle mooie momenten die we samen hebben. Dus hoe durf jij zeggen dat een PC en GSM je beletten om te werken! Djeezes, maat! Van dat soort onbeschoft zelfmedelijden wordt ik gewoon kwaad!
Dus maw niets kan helpen . Ik kan zelf ook niets aan de situatie verhelpen . Ik ga niet nog een paar maanden met deze "levenskwaliteit" leven omdat een ander iets niet achter zich kan laten . Geen controle over je eigen leven noem ik niet leven .
Echt waar. Lees nog eens wat ik hierboven schreef en schaam u diep! :evil: :evil: :evil:
We staan ook in de top van zelfdodingen (nr 10 of 12 dacht ik) . Het zal hier dan ook niet allemaal perfect zijn en in mijn ogen gaat het er elke dag op achteruit .

Verhuizen is niet mogelijk .


Jammer van jouw situatie maar deze mening heb ik al lang . Sinds mijn 12-14de(nu 23) , als ik geen doel heb in het leven is het ook niet veel waard .
Als nu ook nog eens mijn PC(Muziek weg , Gaming weg , sociaal contact minder , bijna alle werkweekse vrijetijdsbesteding weg) en GSM(Muziek/contact/etc) afgenomen wordt door mensen die ik niets van schade heb toegebracht . Enigste wat ik nog heb is drugs , en dag in dag uit gebruiken verneukt het plezier dat ik eraan beleef ook . Maw alles is weg omdat ik één fout ben begaan , ik kan hier niet leven wetende dat ik binnen een jaar weer alles kwijt kan geraken omdat men mij eens met een paar gram op zak vind .

En ik vind dat de politie hun moest schamen voor een slachtoffer nog wat extra te pesten . Maarja ieder zijn mening , ik ga de mijne tenminste niet op anderen forceren .
Laatst gewijzigd door PolitieUwVriend11 op 16 mei 2018 15:28, 1 keer totaal gewijzigd.

eylis
Berichten: 7678

#28 , 16 mei 2018 15:23

poster, naar mijn bescheiden mening stap je best naar een professionele hulpverlener die je op weg kan helpen om met de realiteiten van dit leven om te gaan. Voor het verhaal van Tom hebben wij respect. En dat kan je ook leren te hebben. Vanuit dat perspectief lijkt eigen tegenslag ineens erg petieterig. Om een lang verhaal kort te maken: We krijgen meestal niet wat we willen. En we krijgen dingen waarvan anderen dromen. Daarmee leren omgaan is leven. https://youtu.be/Ep9Vzb6R_58

PolitieUwVriend11
Topic Starter
Berichten: 13
Juridisch actief: Nee

#29 , 16 mei 2018 15:38

poster, naar mijn bescheiden mening stap je best naar een professionele hulpverlener die je op weg kan helpen om met de realiteiten van dit leven om te gaan. Voor het verhaal van Tom hebben wij respect. En dat kan je ook leren te hebben. Vanuit dat perspectief lijkt eigen tegenslag ineens erg petieterig. Om een lang verhaal kort te maken: We krijgen meestal niet wat we willen. En we krijgen dingen waarvan anderen dromen. Daarmee leren omgaan is leven. https://youtu.be/Ep9Vzb6R_58

"profesionele hulp" Maw opgenomen worden , gedrogeerd worden(Ik ga niet dagelijks pillen slikken om van de realiteit te ontsnappen) , vrijheden beperkt (Ik ben op mijn vrijheid gesteld , geen vrijheid is geen leven) en nog altijd met de politie gekloot zitten omdat ze perse achter slachtoffers moeten gaan omdat er wat drugs gevonden was . (Wat de grootste reden is voor mijn mindset)...

Elke mens die ik in de psychiatrie tegenkwam met zelfmoordneiging/deppresie zit er vast voor maanden of jaren en ze zitten daar niks te doen . Met hun vingers te draaien en hun dagen bezighouden met te knutsellen en of wat voor andere zever die mij niet interesseren .

Sorry dat is geen oplossing .

ik denk niet dat dit topic nog enige verdere discussie waard is dus Lijk ik hiervoor al zei mag dit topic gesloten worden .

eylis
Berichten: 7678

#30 , 16 mei 2018 16:59

had ik het over psychiatrie? Stop nu eens dat interne pratertje dat je verhindert te luisteren naar wat mensen écht zeggen. Professionele hulp kan je zelf kiezen. En je kiest die hulp waar je je het prettigst bij voelt. Wie en Wààr je wil en wanneer. Is dat niet prettig? Dat je zelf kan kiezen. en dat je ook kan zeggen. Nu wil ik even stoppen. Of nu wil ik hiermee doorgaan. Iemand die luistert naar je verhaal en stap voor stap met je overweegt wat je kan doen om de druk te verlichten bijvoorbeeld.... zou dat niet prettig zijn?

Terug naar “Misdrijven tegen personen of goederen”