veranderen van verzekering

johan V
Topic Starter
Berichten: 174

veranderen van verzekering

#1 , 11 nov 2016 17:32

Beste Forum,hierbij een vraagje betreffende verzekeringen.Stel dat iemand wil veranderen van verzekeringsmaatschappij(woningverz+familie,),maar dat er nog een schadegeval lopende is bij zijn huidige verzekering in zijn voordeel.Wat gebeurt er dan met dit schadegeval,want dit word blijkbaar niet overgenomen door de nieuwe verzekering.Heeft dit invloed op het schadegeval. Dank voor uw advies.

Jureca
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Jureca begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
basejumper
Berichten: 4615
Locatie: Diest

#2 , 12 nov 2016 18:28

Uiteraard blijft bestaand schadedossier bij huidige maatschappij. Een nieuwe verzekeraar neemt nooit een schadegeval over dat ontstond vooraleer u bij hen een verzekeringsovereenkomst had.
Dat schadegeval zal dus normaal afgehandeld worden door betrokken maatschappij. Het feit dat u een andere keuze maakt doet daar geen afbreuk aan. Uiteraard zal de maatschappij in kwestie wel minder bereid zijn tot commerciële toegevingen buiten de polisvoorwaarden als u daar met alles vertrekt.
Uit zelfbeheersing groeit de Kracht.
Zelfkennis brengt ons tot Wijsheid.
Zelfvervolmaking leidt ons tot Schoonheid.

Reclame

Terug naar “Andere”