Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Anoniempje123
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Contract bepaalde duur

#1 , 1 jaar 1 dag geleden (17 okt 2017 17:17)

Beste mensen,

Ik ben nu al anderhalf jaar in dienst bij een bedrijf, hier heb ik een halfjaar interim gelopen, en 2x een contract van bepaalde duur (6maanden). Nu was het de bedoeling dat ik een contract van onbepaalde duur ging krijgen maar stom genoeg werd ik echt zo ziek dat ik gewoon echt niet kon werken. Mijn “straf” was dat het contract van onbepaalde duur verschuift en ik opnieuw vasthang aan een contract van bepaalde duur. Ik ben hier ook niet echt meer op mijn plaats, dus had ik deze week gesolliciteerd voor een ander bedrijf waar ik echt graag wil werken (leunt aan tegen mijn hobby). Nu had ik ook niet verwacht dat ze gingen antwoorden, maar stom toevallig net na ik getekend had, 2 uur later hadden ze mij teruggemaild dat ik op gesprek mag komen (donderdag 19 oktober). Nu weet ik niet hoe ik dit kan oplossen, ik wil zo graag daar werken, maar ik veronderstel dat je een verbrekingsvergoeding moet betalen? Aangezien ik krap bij kas zit op de moment kan dit er echt niet vanaf. Zijn er andere mogelijkheden? Ik hoor het graag! Alvast bedankt.

Blaatpraat
Berichten: 2398

#2 , 11 maand 4 weken geleden (18 okt 2017 22:29)

Het spijt mij om dit te melden, maar je bericht is niet erg duidelijk, daarom dus deze vragen ter bevestiging:

Jij hebt gesolliciteerd bij een ander bedrijf dan waar je nu werkzaam bent.
Bij je huidig bedrijf heb je een contract bepaalde duur getekend, diezelfde dag heb je een uitnodiging tot interview van het andere bedrijf gekregen, correct?

Wanneer gaat dit contract in, en wat is de duur van dit contract?
Is dit opeenvolgend, of zat er een onderbreking tussen?

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Aanwerving & Ontslag”