Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Dorrisday
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Vast contract combineren met interim dagcontract

#1 , 1 jaar 3 weken geleden (22 jan 2017 15:53)

Hallo,

Ik heb een contract voor onbepaalde duur bij een keten als verkoopster. Nu zoekt een vriendin voor een paar dagen een extra werkkracht. Dit is in totaal voor 8 dagen en ze wil dit via een interim dagcontract doen. Ik zou dit dan doen op mijn weekelijkse rustdagen. Mag ik dat in combinatie met mijn vaste job?

Alvast bedankt! Ik had geen idee waar ik met deze vraag terecht kan :D


sloeberken
Berichten: 10307
Locatie: Erpe Mere

#2 , 1 jaar 3 weken geleden (22 jan 2017 16:22)

Jij mag dat doen, maar of de interim daar in mee stapt is een vraagteken.
Kennis is nog geen wijsheid, dit komt door de jaren.

Didymus
Berichten: 996

#3 , 1 jaar 3 weken geleden (22 jan 2017 17:17)

Waarom zouden ze daar niet in meestappen? Ze functioneren gewoon als payroll-dienst in dit geval en hoeven verder niks te doen. Gebeurt voortdurend.
"sowieso" schrijf je zo.

spritetje
Berichten: 8
Juridisch actief: Nee

#4 , 1 jaar 3 weken geleden (22 jan 2017 18:02)

klopt ,ik heb een contract van bepaalde duur en werk ook uren met een interimkantoor . Ik denk dat als je het interim werk niet boven je vaste job stelt dit geen probleem mag zijn . En als de klant van het interim bureau jou wil , denk ik niet dat dat veel problemen gaat geven en ook ze moeten niet op zoek gaan naar iemand ;) , hoe gemakkelijk kunnen ze zijn?

Terug naar “Aanwerving & Ontslag”