Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Dewe
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

Opzeg contract onbepaalde duur met einddatum

#1 , 1 jaar 2 maand geleden (27 nov 2016 18:22)

Hallo
Ik werk sinds 2009 bij mijn huidige werkgever met een contract van 'onbepaalde duur met thans voorziene vermoedelijke einddatum (31/07/2010)'. Dit werd zo geformuleerd, omdat mijn aanstelling afhankelijk was/is van tijdelijke projectgelden. Inmiddels overweeg ik om mijn contract te (laten) beëindigen.
Ik heb contact opgenomen met de personeelsdienst om na te gaan wat de te volgen procedure is voor deze (atypische?) arbeidsovereenkomst. Ze weten het zelf niet... Enig speurwerk op het web, bracht ook niet veel op. Heeft iemand hier ervaring mee en/of weet iemand wat de wet zegt over dit type contract? Veel dank alvast!


JPV
Berichten: 14735
Juridisch actief: Ja

#2 , 1 jaar 2 maand geleden (27 nov 2016 18:58)

is een contract van onbepaalde duur zoals elke andere overeenkomst. Dit gewoon omdat het geen contract van bepaalde duur kan zijn.

Dewe
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

#3 , 1 jaar 2 maand geleden (28 nov 2016 11:49)

Bedankt voor je snelle feedback!

Terug naar “Aanwerving & Ontslag”