clausules nieuw contract

Xercus
Topic Starter
Berichten: 9

clausules nieuw contract

#1 , 2 jaar 6 maand geleden (29 jul 2016 09:39)

Beste,


5 maanden geleden ben ik in onderling overleg gestopt bij mijn toenmalige werkgever. Vandaag word ik gecontacteerd dat men mijn terug wil, dit met een forse loonsopslag en andere voorwaarden. Ik had op het moment van vertrek een anciënniteit van 4 jaar. Graag had ik dit terug in mijn nieuw contract gehad.
Is het ok om hiervoor volgende clausule te gebruiken : "Werkgever kent een conventionele anciënniteit toe van 4 jaar dit met betrekking tot de opzegperiode en de toekenning en berekening van de eindejaarspremie".
Belangrijk hierin is voor mij dat a) ik beschermd ben door extra opzeg bij ontslag en b) dat ik mijn eindejaarspremie volledig krijg betaald alsof ik meer dan 1 jaar in dienst ben.

Aangezien mijn ex werkgever in hartje Antwerpen gevestigd is en ikzelf van Limburg ben zou het om een project bij een klant gaan voor onbepaalde duur in Limburg op 10 minuten van mijn woonplaats.
Echter wil ik in mijn contract een sluitende clausule dat de plaats van tewerkstelling niet aangepast kan worden tenzij in onderling overleg en dan nog met een rijafstand van maximaal 40 km van mijn woonplaats.
Dit om te vermijden dat indien het project zou stoppen bij die klant, men mij vanuit Limburg naar Antwerpen zou kunnen sturen.
Welke clausule kan ik hiervoor best gebruiken ?

Hartelijk dank

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel gratis onze helpdesk (09/32.00.065) voor een eerste antwoord op uw vraag.