Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
septem1979
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

rechten bij sluiting

#1 , 2 jaar 5 maand geleden (28 feb 2016 10:05)

ik werk in een bedrijf maar sta op de payrol van een ander bedrijf binnen de holding dit is gekomen omdat ik vroeger voor een ander bedrijf binnen de holding werkte maar dat is gesloten. we moesten toen verhuizen naar een ander bedrijf.nu ben ik vakbond vertegenwoordiger nu vraag ik me af als het bedrijf waar ik nu werk ook sluit wegens verhuis of failliet ben ik dan nog eens verplicht om mee te verhuizen naar een ander bedrijf binnen de holding welke rechten heb ik dan

JPV
Berichten: 14719
Juridisch actief: Ja

#2 , 2 jaar 5 maand geleden (29 feb 2016 11:21)

als het bedrijf waar je nu werkt failliet gaat, zal het afhangen wat de curator zal doen. ontslaat hij je, dan ben je niet meer verplicht om te gaan werken, ontslaat hij je niet, maar wordt het bedrijf overgenomen, dan zal je onder handen komen van de overnemer.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Aanwerving & Ontslag”