Nuttige documenten/handige informatie echtscheiding

Vandebos
Topic Starter
Berichten: 16087

Nuttige documenten/handige informatie echtscheiding

#1 , 02 apr 2012 09:45

Bedoeling van deze thread is die juridische basisdocumenten en informatie aan de gebruikers van dit forum ter beschikking te stellen die vaak wordt gevraagd. Iedereen die meent een document te kunnen bijdragen tot deze sectie wordt vriendelijk verzocht me dit via pb te melden. Elk voorstel wordt bekeken en bij twijfel aan het gehele moderatieteam voorgelegd.

Nogmaals de intentie gaat uit naar uitsluitend juridische documenten. Gelet op de emotionele rollercoaster, die een scheiding voor praktisch ieder gezin in deze situatie vertegenwoordigd, is het JF niet de plaats om andere documenten te publiceren voor algemeen gebruik.

Algemene documenten:

https://www.jureca.be/juridische-produc ... e/scheiden

Meer specifieke informatie:

https://www.jureca.be/gratis-juridisch- ... e/scheiden

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.