horeca

dylan/gip
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

horeca

#1 , 12 jan 2017 21:30

ik maak mijn gip voor hotel
de vraag is nu ?
wat mag je serveren in een café, een bistro en een tearoom
wat is het verschil in de gerechten of moet je opgeleide kok hebben of niet?

Kan iemand mij helpen?
thanks :)

Jureca
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Benieuwd naar jouw juridische opties? Jureca begeleidt jou aan de geschikte oplossing. Klik hier om jouw situatie te beschrijven en we nemen binnen de 24 uur met jou contact op voor persoonlijke begeleiding
Franciscus
Berichten: 38583

#2 , 12 jan 2017 23:19

Misschien hier als eens zoeken en bevragen.
Nu als u hotelschool volgt zou u die gegevens toch al kennen.
https://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q= ... pt28SCiubQ


Maar we zijn geen hulp bij maken van een schoolwerk dus voor de rest zal je het zelf moeten doen.

Reclame

Terug naar “Archief”