Pagina 1 van 1

Hangjongeren

Geplaatst: 06 jul 2021 21:50
door Yas123
Hallo,

Ik huur een woning via een woningbouwvereniging. Mijn woongenot is dusdanig verpest dat ik sinds een of twee op een camping woon. Er zijn meer mensen die het complex hebben verlaten. Wel of niet tijdelijk. Ik maak op het moment dus dubbele kosten, omdat het in mijn woning niet meer te harden was. Iedere nacht 20 tot 25 jongeren die onder mijn huis staan te schreeuwen, Lachgas balonnetjes gebruiken, dealen,muziek draaien, cobra's enz. afsteken, de hele nacht rondscheuren op scooters zonder dempers. Eigendommen zijn vernield, we worden uitgescholden, er is geprobeerd brand te stichten.
Het zat er heel lang aan te komen dat het mis zal gaan op het plein en de gemeente deed... niets Er werd niet gehandhaaft. De politie is iedere nacht geweest, BOA's ook en ze zijn alleen het gesprek met de jongeren aangegaan en verder niets. Door corona was er natuurlijk een samenscholingsverbod en ook hier is niet op gehandhaafd. Nu zijn er allerlei vergaderingen met allerlei bobo's om te kijken wat er mogelijk is, ,maar dit duurt extreem lang en tot die tijd kan ik en de anderen niet naar huis.
Kan ik iemand, bijv. woningbouwvereniging, gemeente,hangjongeren, de ouders van de hangjongeren aansprakelijk stellen voor de materiele schade ( de dubbele kosten?) en de immateriele schade namlijk het compleet verpeste woongenot?

Alvast bedankt!

Re: Hangjongeren

Geplaatst: 07 jul 2021 08:00
door bosprocureur
Gaat deze vraag over een pand in Nederland ?

Re: Hangjongeren

Geplaatst: 07 jul 2021 08:29
door Oude Belg

Re: Hangjongeren

Geplaatst: 07 jul 2021 11:45
door Franciscus
Idd Nederland gezien BOA

Re: Hangjongeren

Geplaatst: 04 aug 2021 09:16
door Ghentian
Topic gesloten.