Deur tussen twee wonigen maken.

Rocking Lion
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Deur tussen twee wonigen maken.

#1 , 1 jaar 1 week geleden (12 mar 2018 14:16)

Hallo,
Wij hebben twee woningen in de gemeente Groningen. Deze woningen zijn gelegen in een hoekpand met drie etages. De woningen hebben ieder een eigen adres. Wij wonen zelf in de woning op de benede etage en er is bij deze woning een kamer op de eerste etage . De woning op de eerste etage hebben we erbij gekocht en grenst dus aan de kamer van onze eigen woning. De woning op de eerste etage hebben we verhuurd aan twee studenten. De kamer die bij bij de benedenwoning behoort hebben we ook verhuurd aan een student . De bovenwoning heeft de ingang aan de zijstraat (het is nl een hoekpand).
Omdat we het voor de studenten gezelliger vonden dat ze binnendoor bij elkaar konden komen hebben we een doorgang gemaakt van de kamer die bij onze woning behoort naar de zitkamer van de studenten. Nu blijkt dat dit alles niet mag en we moeten weer herstellen naar de oorspronkelijke staat. We hebben drie maanden de tijd. Mijn vraag is of het toch mogelijk is via een een brandvertragende deur, die zelfsluitend is, een doorgang te hebben, terwijl het toch twee aparte woningen blijven met eigen adressen. Zo wordt er daan geen woning ontrokken. Het blijven twee zelfstandige woningen met ieder eigen adres , keuken doche en wc.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel gratis onze helpdesk (09/32.00.065) voor een eerste antwoord op uw vraag.
meeboo
Berichten: 1166

#2 , 1 jaar 1 week geleden (12 mar 2018 14:38)

stel u vraag eens op rechtenforum.nl.

dit is een Belgisch forum ;-)

Reclame

Terug naar “Archief”