Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Rocking Lion
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Deur tussen twee wonigen maken.

#1 , 9 maand 12 uur geleden (12 mar 2018 14:16)

Hallo,
Wij hebben twee woningen in de gemeente Groningen. Deze woningen zijn gelegen in een hoekpand met drie etages. De woningen hebben ieder een eigen adres. Wij wonen zelf in de woning op de benede etage en er is bij deze woning een kamer op de eerste etage . De woning op de eerste etage hebben we erbij gekocht en grenst dus aan de kamer van onze eigen woning. De woning op de eerste etage hebben we verhuurd aan twee studenten. De kamer die bij bij de benedenwoning behoort hebben we ook verhuurd aan een student . De bovenwoning heeft de ingang aan de zijstraat (het is nl een hoekpand).
Omdat we het voor de studenten gezelliger vonden dat ze binnendoor bij elkaar konden komen hebben we een doorgang gemaakt van de kamer die bij onze woning behoort naar de zitkamer van de studenten. Nu blijkt dat dit alles niet mag en we moeten weer herstellen naar de oorspronkelijke staat. We hebben drie maanden de tijd. Mijn vraag is of het toch mogelijk is via een een brandvertragende deur, die zelfsluitend is, een doorgang te hebben, terwijl het toch twee aparte woningen blijven met eigen adressen. Zo wordt er daan geen woning ontrokken. Het blijven twee zelfstandige woningen met ieder eigen adres , keuken doche en wc.

meeboo
Berichten: 1082

#2 , 9 maand 11 uur geleden (12 mar 2018 14:38)

stel u vraag eens op rechtenforum.nl.

dit is een Belgisch forum ;-)

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Archief”