Vliegtuigmaatschappij failliet

Kieron
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

Vliegtuigmaatschappij failliet

#1 , 8 maand 2 weken geleden (17 mar 2019 14:47)

Dag
Vlogen regelmatig naar Engeland met FlyBmi, boekte opnieuw een vlucht met FlyBmi dit jaar, en een ander maatschappij had een gedeelte van de
zitplaatsen in hun bezit, heette Opodo, En omdat de vertrektijden beter uit kwamen voor ons boekte we met Opodo, Nu FlyBmi gaat Failliet.
Heb dan contact genomen met Brussels Airline die konden niks voor ons doen, dan met Opodo, dat zal ook moeilijk worden, heb enkele revieuws gezien
amaai dat ziet er echt slecht uit.
Iemand ervaring met Opodo?
Heb nu een firma ( gratis) heet RESOLVE en mijn klachten aan hun over gemaakt!!
zie wel wat er gebeurd!
Greetz
Jacobs F.

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
willyboy
Berichten: 897

#2 , 8 maand 2 weken geleden (17 mar 2019 21:11)

Indien de vliegtuigmaatschappij failliet is valt deze onder bevoegdheid van een curator . Moest er een tegoed zijn na afhandeling zal u als reiziger de laatste in de rij zijn die daar iets van ziet . Meestal is dat 0,0 euro .

B.Debuck
Berichten: 325
Juridisch actief: Nee

#3 , 8 maand 2 weken geleden (18 mar 2019 09:34)

Opode de maatschappij waar TS mee geboekt heeft is niet failliet. Dus zij moeten zorgen dat uw vlucht doorgaat. Indien ze dit niet kunnen zal u een schadevergoeding moeten vorderen.

Reclame

Terug naar “Andere”