Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
filip68
Topic Starter
Berichten: 18

Braziliaanse vriendin

#1 , 2 weken 5 dagen geleden (02 okt 2018 19:04)

Mijn Braziliaanse vriendin, waarmee ik bijna 2 jaar contact heb en die sinds eind juli bij mij verblijft, moet eind oktober terug naar Brazilie. 90 dagen is maximum dat ze hier mag blijven met haar toeristenvisum. Het is de bedoeling dat ze volgende keer naar hier komt om hier te blijven. Ik zou graag weten wat we hiervoor moeten doen. Wanneer mag zij ten vroegste terug naar Belgie komen? Welke documenten heeft zij nodig om hier te kunnen blijven? Is trouwen de beste (enige) manier om haar hier te houden? Het is de bedoeling dat ,volgende keer dat zij komt, haar dochter van 10 meebrengt naar hier. Alle goede raad is welkom.


Reclame

Terug naar “Europees / Internationaal recht”