specialistisch onderzoek na vaststelling frozen shoulder

KRISPOP
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

specialistisch onderzoek na vaststelling frozen shoulder

#1 , 06 apr 2019 14:13

In september had ik een arbeidsongeval, die goedgekeurd werd door de arbeidsongevallenverzekering. In november moest ik hierdoor een ingewikkelde rotator cuff operatie ondergaan, routinewerk maar 4 verschillende operaties tegelijk. Alles goed verlopen, ook de revalidatie normaal tot ik in maart een verstijving en pijn voelde. Zowel de kinesist als de specialist die mij geopereerd had stelden vast dat ik een frozen shoulder had opgelopen, met de vermelding dat het tot een jaar zou kunnen duren vooraleer die genezen is. Moest aanvankelijk starten met werken op 26 maart maar kreeg verder arbeidsongeschiktheid tot 15 mei. Ook de raadgevend geneesheer van de verzekering bevestigde de frozen shoulder en toonde me een document op de site van uzgent.
Nu krijg ik van het uzgent op vraag van de raadgevend geneesheer een uitnodiging tot specialistisch onderzoek bij een professor.
Ik zou graag weten wat hiervan de bedoeling is, en hoe ik me hier op kan voorbereiden.
Vriendelijk dank.

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde advocaat? Jureca helpt jou aan de juiste advocaat. Klik hier voor een gratis intake.