Stap 1:Men gaf aan dat ik recht heb op een schadevergoeding, de apotheker is tenslotte verzekerd.
Nu is mijn vraag, moet dit via een advocaat of kan ik bij de apotheker proberen een minnelijke schikking te regelen?
Dankjewel voor je antwoord. Hier kan ik iets mee. De apotheker leek aan te geven akkoord te gaan met een minnelijke schikking maar ik heb de indruk dat hij mij nu aan het lijntje houdt. Dus dan maar de officiële weg.Stap 1:Men gaf aan dat ik recht heb op een schadevergoeding, de apotheker is tenslotte verzekerd.
Nu is mijn vraag, moet dit via een advocaat of kan ik bij de apotheker proberen een minnelijke schikking te regelen?
Aangetekende ingebrekestelling aan de apotheker, waarin je wijst op zijn (stagaire's) fout, dat je bij melding daarvan weggelachen werd, en (kopies van) je onkosten en laboresultaten bijvoegt, verwijst naar de pijn en smarten die deze fout jou en je hond wekenlang gekost heeft, en vermelding dat je de feitelijke en smartelijke schade veroorzaakt door deze fout vergoed wenst te zien .
We zijn hier niet in de USA, dus? Psychisch lijden telt niet? Natuurlijk ga ik geen miljoen vragen. Maar moeten hier zo'n fouten dan met de mantel der liefde bedekt worden? Mijn DA wordt nog boos als ze er aan denkt hoe erg mijn hond er aan toe was. De apotheker heeft toegegeven dat die stagiaire niet bekwaam was, waarom dan toch zo'n bereidingen laten doen? Wat als dit bij een mens gebeurd was?Ik zou dit via advocaat regelen, die kunnen in het algemeen beter argumenteren om een sterkere positie te verkrijgen. En als er dan toch minnelijk niets geregeld kan worden, hebt u er sowieso een nodig.
Verwacht ook niet te veel van die morele schadevergoeding, we zijn hier niet in de USA. Uzelf hebt geen pijn geleden en uw hond leeft nog.
Bij een mens is een heel andere discussie, maar dat is hier niet het geval.We zijn hier niet in de USA, dus? Psychisch lijden telt niet? Natuurlijk ga ik geen miljoen vragen. Maar moeten hier zo'n fouten dan met de mantel der liefde bedekt worden? Mijn DA wordt nog boos als ze er aan denkt hoe erg mijn hond er aan toe was. De apotheker heeft toegegeven dat die stagiaire niet bekwaam was, waarom dan toch zo'n bereidingen laten doen? Wat als dit bij een mens gebeurd was?Ik zou dit via advocaat regelen, die kunnen in het algemeen beter argumenteren om een sterkere positie te verkrijgen. En als er dan toch minnelijk niets geregeld kan worden, hebt u er sowieso een nodig.
Verwacht ook niet te veel van die morele schadevergoeding, we zijn hier niet in de USA. Uzelf hebt geen pijn geleden en uw hond leeft nog.
Ondertussen heb ik van de apotheker vernomen dat hij een fikse boete heeft, ik neem aan dat dit niet alleen over mijn schadegeval gaat maar dat er meer dingen fout gelopen zijn.
Die labotesten zijn uitgevoerd door het FAGG. Ik denk toch wel dat die een zekere rechtsgeldigheid hebben, niet? Men lacht daar echt niet mee, ook al is het slachtoffer in dit geval voor sommigen misschien "maar een hond".Een hond is voor de wet een voorwerp ...
Toch opletten wat u gaat doen...uw labotesten worden door een rechtbank en advocaat tegenpartij al van tafel geveegd gezien niet uitgevoerd door een gerechtsdeskundige. U zal die dan ook nog eens die kosten aanstelling moeten voorschieten.
Een artsenijbereidkundige die zegt dat zijn stagiaire onbekwaam is !!! Dat zijn personen die 6 jaar universiteit doen om hun diploma te halen.....
Langs de andere kant is het zijn taak om de recepten goed te lezen en uit te voeren.
Zijn verzekerd voor fouten.