Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
TomVDJ
Berichten: 8878

Re: Woonzorgcentrum kondigt overlijden per email aan.

#16 , 9 maand 2 weken geleden (02 mei 2017 17:04)

arom schreef:Samen met U kan ik me ook nog steeds niet voorstellen dat na 6 jaar verblijf in het home er zogezegd een verkeerd nummer genoteerd was waarvan nog steeds niet is aangetoond dat dit ook effectief gebeld werd.
Da's nieuwe informatie. Het is in die 6 jaar nooit voorgekomen dat men u of iemand van de familie telefonisch heeft willen contacteren (om zo het foutieve nummer sneller te ontdekken)? Men had ook maar één nummer? Op de school waar mijn kinderen zitten heeft men mijn GSM nummer, dat van mijn vriendin, het vaste thuisnummer en mijn vast nummer op het werk, om maar iets te zeggen...

Maar bon, indien men u telefonisch niet kon bereiken, begrijp ik waarom men u een e-mail stuurde. Ik begrijp niet waarom u de info over het verkeerde telefoonnummer niet vermeldde in uw openingspost? Da's toch vrij belangrijke informatie, zou ik zo denken?
Het is niet "me auto" of "me geld", maar "mijn / m'n auto" of "mijn / m'n geld"!
Hou er rekening mee dat je werkgever geen reden hoeft op te geven om je te kunnen ontslaan!


Terug naar “Medische Fouten”