Samenstelling van het gezin

odnokhon
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Samenstelling van het gezin

#1 , 10 dec 2019 19:00

Mijn echtgenote is afkomstig uit Mongolië en heeft op dit ogenblik een F+ kaart.
Zij is hier ongeveer 5 jaar werkzaam.
Bij haar huidige werkgever moet ze elke maand opnieuw een "samenstelling van het gezin" afgeven. Dit is elke maand een vernederende ervaring om dit luidop op de werkvloer te moeten aanhoren dat ze het nog niet heeft afgeven. We hebben reeds navraag gedaan waarom maar krijgen geen duidelijk antwoord, alleen dat ze het moet doen.
We hebben bij de gemeente gevraagd wat we kunnen doen en ook bij de vakbond maar niemand kan ons helpen hoe we deze discriminatie kunnen stoppen.
Ook via een website waar je deze feiten kan aangeven hebben we het geprobeerd maar geen succes.
Ja, van werk veranderen is het gemakkelijkste maar een andere oplossing zou veel beter zijn, zoals het stoppen van deze pesterij, maar we weten niet hoe we dat moeten doen...

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.