E-commerce bedrijf starten in het Buitenland

RichardTav
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

E-commerce bedrijf starten in het Buitenland

#1 , 26 dec 2019 02:12

Beste

Ik zit nu al een paar weken met deze vraag.
Ik ga hier heel transparant over zijn. Ik ben vanplan om in de dichte toekomst een e commerce business te starten. We offeren een bepaalde service aan klanten over heel de wereld, geen producten worden verkocht. Het kan misschien ook relevant zijn dat ik vermeld dat ik een dubbele identiteit heb.

Nu hier is mijn vraag : Kan ik, wonend in België, mijn e-commerce bedrijf inschrijven in Rusland en de belastingen van het vermeld land betalen.

Als dit niet het geval is, kan er iemand in detail proberen uitleggen op welke manier het legaal mag om een buitenlandse belastingen te betalen.

Alvast bedankt voor jullie antwoorden

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Torenhoge juridische kosten vermijden? Kies dan voor de online juridische dienstverlening van Jureca. Je bespaart er tijd en geld dankzij telefonisch advies, automatische documenten en vele andere juridische diensten aan een vaste prijs. Gratis bijstand voor alle verkeersovertredingen en misdaden. Op zoek naar een advocaat? Ontvang vrijblijvend een offerte voor jouw juridische situatie – zowel ondernemers als particulieren. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.