Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
old brussels
Topic Starter
Berichten: 16

voorgeschiedenis niet van tel bij wijziging liftkosten ?

#1 , 4 jaar 10 maand geleden (22 apr 2013 04:32)

In de bouw heeft een eigenaar de eis ingediend niet meer te moeten bijdragen aan de liftkosten. Dit omdat hij via het blokkeren van 2 deuren de toegang tot de liften moeilijk gemaakt heeft en deze liften niet zou gebruiken.
Deze eigenaar is eigenaar van de hele kelder en van het gelijkvloers. Op het gelijkvloers baat hij een restaurant uit dat ook een deel van de kelder in beslag neemt. Een ander groter deel van de kelder verhuurt hij aan een uitbater van een nachtclub. Ook deze uitbater en zijn personeel heeft en houdt toegang tot beide liften.
Deze situatie bestaat al meer dan 40 jaar, waarin beide zaken zeer intensief gebruik hebben gemaakt van beide liften. Heeft deze voorgeschiedenis hierin geen enkel belang ?


Terug naar “Nuttige sites”