toegang eigendom

Nancy Belmans
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

toegang eigendom

#1 , 5 maand 1 week geleden (04 feb 2019 10:12)

Er worden momenteel nieuwe fietspaden en parkeerstroken aangelegd in de straat. Wij hebben een half open woning met een inritstrook naast het huis naar de garage achteraan in de tuin. Wij hebben een tijd na de aankoop van de grond een klein aanpalend stukje grond kunnen kopen van 2.83 vierkante meter achteraan onze grond, zodat wij langs daar ook de garage konden bereiken. Op de strook naast het huis hebben we beplanting en een wandelpadje aangelegd. Er lag voor de werken een strook aangelegd door de gemeente hiernaartoe, maar nu op de nieuwe plannen is de inrit niet voorzien en is hier zelfs een openbare parkeerplaats voorzien. Wij hebben dit reeds op de infovergadering aangegeven, maar nu bij aanvang van de werken blijkt dat dit niet is aangepast. De argumenten van de gemeente zijn dat we de inrit niet gebruiken en dat we de garage kunnen bereiken langs de andere inrit achteraan. Wij willen echter in de toekomst de auto kunnen parkeren op de inrit langs het huis. Wat kunnen wij hieraan doen ?
Alvast bedankt.
met vriendelijke groeten

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
LennieK
Berichten: 892
Juridisch actief: Nee

#2 , 5 maand 1 week geleden (04 feb 2019 10:20)

ik denk dat u een vergunning zal moeten aanvragen eens u van uw wandelpad weer een toegang naar de garage wil maken en dat de parkeerplaats dan gesublimeerd zal worden.

Wat zegt de gemeente?

Reclame

Terug naar “Administratief recht”