De zaak staat op de rol (Familierechtbank) sinds februari 2014.

Bloempje34
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

De zaak staat op de rol (Familierechtbank) sinds februari 2014.

#1 , 5 maand 1 week geleden (03 feb 2019 23:14)

Hallo.
De zaak staat op de rol in de Familierechtbank sinds februari 2015. Mijn ex-man nooit naar mijn dochter gekeken met andere woorden altijd moeilijk gedaan om mijn leven zuur te maken. Hij heeft genoeg kansen gehad om contact te hebben met zijn dochter maar nooit op ingegaan zelfs CAW bezoekruimte laten schieten. In de rechtbank ook veel kansen gehad, veel keren de zaak werd uitgesteld in zijn voordeel. Naar de laatste zitting is mijnheer zelfs niet komen opdagen en zijn advocaat ook niet daar heeft de rechter besloten om de zaak op de rol te zetten.
Wij zijn nu februari 2019 tot nu toe geen pogingen gezien van mijn ex om contact te hebben met zijn dochter. Zij is ondertussen 8 jaar en zij kent hem niet...
Kan ik zijn rechten afpakken aangezien dat hij naar haar niet kijkt? Kan mijn vriend met wie ik al 6 jaar samen ben en dat mijn dochter denkt dat hij haar echte papa is haar officieel adopteren en zijn familienaam geven? Want mijn dochter draagt familienaam van mijn ex.
Ik hoop dat ik een duidelijke antwoorden krijg op mijne vragen...
Bedankt

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.