interiem contract verbreken

Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
carlosdw98
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

interiem contract verbreken

#1 , 2 weken 18 uur geleden (02 feb 2019 17:32)

Goeie dag,

Ik heb 2 vragen...

Vraag 1: Ik werk nu als interiemer bij een zelfstandige, ik kan elke week vertrekken als ik wil, stel dat de werkgever me na 2 maanden een vast contract wil geven(ik hang 6 maanden vast aan de interim), is het dan toegestaan om een week te vertrekken en dan terug te gaan zonder dat de interim er iets van af weet...?

Vraag 2: Als je in januari via een interimkantoor ergens gesolliciteerd hebt en de job toen niet hebt aangenomen, is het dan toegestaan dat ik in februari persoonlijk naar dat bedrijf bel/stap om te vragen om ik er nog mag starten (zonder dat dat interimkantoor van iets weet)...?

Hopelijk tot snel.

denlowie
Berichten: 12215
Juridisch actief: Nee

#2 , 2 weken 15 uur geleden (02 feb 2019 20:38)

Als de interim niks weet is er geen vuiltje aan de lucht.

Maar de werkgever hebben wel een contract gesloten en bij verbreking van zo een contract staan zware geldboetes op, en ik denk dat weinig werkgevers daar gaan intrappen.

Kom de interims dit te weten?

Normaal wel, daar zijn speciale firma's die dit werk voor de interimkantoren doen, en dit brengt geld op deze firma's inschakelen . .
Als er één deur dicht gaat, gaat er een andere open.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”