Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
ceetje1998().
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Paarden

#1 , 1 week 3 dagen geleden (09 nov 2018 21:35)

Ik heb een paard gekocht alles was inorde hebben er bij de koper er op gereden en na gekeken en toen mee genomen na huis na 3 dagen staan hij mank hebben toen de veearts laten komen hij zegt dat het van een vroeger blessure is en de vorige eigenaar wilt hem niet terug als we niet na hem gaan met het paard en hem maten na kijken door een veearts van bij hem in de beurt

Blaatpraat
Berichten: 2480

#2 , 1 week 3 dagen geleden (09 nov 2018 21:47)

Gekocht van een particulier, of van een professionele paardenhandelaar?

Indien gekocht van een particulier, kunt u deze niets maken, u hebt het paard gekocht in de conditie waarin het zich bevond. Aangezien deze een voorstel gedaan heeft dat u naar de veearts bij deze in de buurt kunt gaan, en hij hem zo terug zou overnemen, is dit alvast een goed voorstel.

Indien gekocht van een professional: garantie is verplicht, maar de onderzoekskosten zijn voor de verkoper.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”