Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
Ibiza domains
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

formulering band met tegenpartij advocaat

#1 , 1 week 4 dagen geleden (08 nov 2018 16:36)

Hallo,

Wij hebben momenteel problemen met onze advocaat die uiteindelijk vriend/kennis blijkt te zijn met de tegenpartij en blijkbaar nu ook informatie doorspeelt.

Wij vragen ons af of er een bepaalde manier is waarop je aan een advocaat kan vragen : 'wat zijn relatie is met de tegenpartij' - kennis, vriend, samen gewerkt, vrienden uit jeugd of dergelijke, zonder deze vraag op een verkeerde, insinuerende manier te stellen.

Heeft iemand hier ervaring mee?

Wendy

bosprocureur
Berichten: 2861

#2 , 1 week 4 dagen geleden (08 nov 2018 16:42)

Normaal zou dat geen rol mogen spelen. Een advocaat zou professioneel genoeg moeten zijn om hier duidelijk onderscheid te kunnen maken, of gewoon de zaak weigeren.

En als u het toch wil weten, vraag het hem/haar dan toch, zonder omwegen.

Ibiza domains
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

#3 , 1 week 6 uur geleden (12 nov 2018 16:33)

Beste,

Wat is volgens u de beste manier om deze vraag te formuleren?

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”