Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
d'vine
Topic Starter
Berichten: 2
Juridisch actief: Nee

Kinderbijslag door ex opgeëist.

#1 , 1 week 5 dagen geleden (07 nov 2018 11:34)

Hey
Mijn ex heeft het kinderbijslag opgeëist en op zijn eigen bankrekening laten storten vanaf heden .
Terwijl het in het vonnis staat dat het op de oude gezamenlijke rekening moet gestort worden voor de onkosten van de kids .
Kan hij dat zomaar? We hebben een co ouderschap overeenkomst en alle onkosten van school enz... worden gedeeld .
Merci alvast

eylis
Berichten: 7221

#2 , 1 week 5 dagen geleden (07 nov 2018 15:26)

U stuurt een AS naar het kinderbijsalgfonds met een kopij van het vonnis met de melding dat de ouder tegen het rechterlijk bevel in de kinderbijslag op een eigen rekening lat storten. U stuurt een AS naar de ouder met een verwijzing naar het rechterlijk vonnis en de melding dat een rechterlijk vonnis negeren onderwerp kan uitmaken van een gerechtelijke vervolging, veroordeling én straf. Dat rechters zo'n inbreuken zeer ernstig nemen omdat dit onder meer ook een flagrante vorm van aanfluiting van de wettelijke autoriteit is. U legt bij de politie klacht neer voor het negeren van dit gerechtelijk vonnis. Neem best een kopij van het vonnis mee als u PV laat opmaken.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”