kinder alimentatie

bacardiben
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

kinder alimentatie

#1 , 8 maand 1 week geleden (06 nov 2018 16:31)

kinder alimentatie wat moet ik er mee betalen ?
wat zij bijkomende kosten die er nog bij komen die ik in rekening kan brengen ?
ik vind nergens wat deze beide inhouden !
dank bij voorbaat

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Niet direct geholpen op het forum? Kijk even op Jureca.be voor snel en betaalbaar juridisch advies. of bel direct met een specialist op het nummer 0904 69 400 voor een eerste antwoord op uw vraag.
eylis
Berichten: 7543

#2 , 8 maand 1 week geleden (06 nov 2018 18:44)

de biezondere kosten gaan over: medische kosten voor specialisten (dus niet de huisdokter), ingrepen, hospitalisatie, kiné, therapie op doktersvoorschrift, corrigerende brilglazen+ montuur; orthodontie, orthopedie.

Schoolfacturen zoals; inschrijvingsgelden, cursussen, boeken, kopiegelden, middagbewaking, turnuitrusting, uniformen, schoolgerei, meerdaagse educatieve stages in het kader van het pedagogische project binnen de schooltijd. Eventueel bus/tramabonnement (als het bij beide ouders gebruikt kan worden, als de ouders elk een ander transport gebruiken, is de kost voor elk afzonderlijk. )

Biezondere kosten waar het gezamenlijke akkoord over moet gegeven worden (over de kostprijs) : brilmonturen (het moet niet persé het dure model zijn, de andere ouder kan ook de helft van een goedkoop model terugbetalen) een PC voor school, vrijetijfsuitrusting en abonnementen etc...

Gewone kinderalimentatie dient voor: voeding, dagelijkse kosten, verzorging(producten) kleding, schoolmaaltijden en persoonlijke kinderopvang, huisdokter en medicijnen) ...

Reclame

Terug naar “Echtscheiding”