Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
Maverickjunior
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Onderhoudsgeld

#1 , 1 week 6 dagen geleden (06 nov 2018 13:24)

Ik leef al een aantal jaar alleen met mijn zoon. Die is ondertussen bijna 20 jaar geworden. Bij de scheiding, er was niet echt een huwelijk maar ik ben 20 jaar samen geweest met mijn ex, is er overeengekomen dat hij voltijds bij mij zou wonen. Ik zou ook instaan voor zijn opvoeding, wonen,eten,enz. Tevens werd er ook 30 euro per maand van de moeder op een gezamenlijke rekening gestort. Ze wou nooit dat er geld rechtstreeks naar onze zoon ging. Ze betaald nu die 30euro per maand op een door haar beheerde rekening, en dus ook niet word overgeschreven naar mijn zoon. Mijn vraag is nu moet zij niet mee instaan voor de opvoeding van haar zoon? en 30 euro dat is pas echt heel weinig en vooral hij ziet er niks van. Moet zij geen onderhoudsgeld betalen voor hem. Even duidelijk ik hoef niks van haar maar vind wel dat ze mee haar eigen zoon mag opvoeden en instaan in de kosten.

Met dank,

Ronald

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”