Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
rp4172
Topic Starter
Berichten: 4
Juridisch actief: Nee

validering inschatten na het bereiken van het relatief maximum

#1 , 1 week 3 dagen geleden (02 nov 2018 22:52)

Op mypension lees ik het volgende:

Het kan zijn dat uw bruto pensioen lager is op een latere pensioendatum maar dit is erg uitzonderlijk.
De pensioenwetgeving is zeer complex en het samenspel van de verschillende pensioenregels leidt soms tot verrassende resultaten.
Maar wees gerust, als u op pensioen gaat dan zullen de pensioendiensten u steeds het meest voordelige bedrag toekennen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Na 36,25 jaar in tantième 55 en met 5 jaar diplomabonificatie heb ik nu de keuze om een halftijdseloopbaan onderbrekening al of niet te valideren. Er zijn periodes waarin ik slechts 70% presteerde en die de loopbaanverhouding verlagen. Worden deze periodes eventueel geschrapt en vervangen door tot voltijds geregulariseerde periodes zodat de loopbaanverhouding kan stijgen en aldus ook het relatief maximum kan verhogen?

vriendelijke groet

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”