Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
henri6
Topic Starter
Berichten: 12

terugvordering

#1 , 2 weken 1 dag geleden (02 nov 2018 21:31)

Hallo,
Op 30 augustus 2016 heb ik mijn ex verlaten .
We zijn officieel gescheiden op 25 juli 2017,bij die uitspraak was er een bijkomende uitspraak van bijzondere maatregelen.
Een daarvan was dat ik vrijgesteld zou zijn van schulden die mijn ex zou gemaakt hebben na 30 augustus 2016,dus na ik haar verlaten heb.
Die schulden heeft ze zeker gemaakt door voor 6400 euro aan huishuur die ze niet betaald heeft nadat ik haar verlaten heb.
Het vredegerecht heeft onss beide aansprakelijk gesteld voor die schulden daar het huurcontrakt door ons beide in 2014 was ondertekent.
Door de bijzondere maatregelen kan ik het bedrag terug vorderen van mijn ex.
De vraag is wanneer want ik betaal nu 200euro per maand af,en zij betaald nog steeds niets,dus ik draai op voor de volledige schuld.
Kan ik nu al een procedure tegen haar opstarten ,of pas na betaling van het totale bedrag.
volgens de pro deo advokate die ik had ,kan ik nu al na enkele betalingen de procedure opstarten.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”