Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
TsuNami@1234
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

afstand famillie naam

#1 , 2 weken 1 dag geleden (02 nov 2018 00:36)

Hoi allen , ben 52 jaar , getrouwd in 2018 jongst lede , men vader was aanwezig op mijn trouw ,als ook men nieuwe familie van men vrouw haar kant.

na 2 weken getrouw kreeg ik per post een brief van men vader , dat hij zich als 5 de wiel aan de kar voelde en mij niet meer erkent als zoon , alles geprobeerd om hem te bellen maar niks helpt ,hij weigert elke vorm van contact , nu is men vraag wat kan ik doen om afstand te nemen van hem en naam ??.( PS: verhaal gaat heel wat verder in tijd maar is wat lang om hier uit te leggen.) met andere woorden ik werd als stront behandeld, nu en destijds.

mvg

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”