Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
nathalievanopstal
Topic Starter
Berichten: 1
Juridisch actief: Nee

Terbeschikkingstelling

#1 , 1 week 5 dagen geleden (31 okt 2018 14:59)

Wij huren een woning in een sociale woonwijk en hebben een gedeelde oprit met onze buurvrouw. Deze heeft al sinds maart 2018 een hamburgerkraam op haar oprit gezet. Hierdoor kunnen wij amper nog in of uit onze auto's gezien deze te grote kraam voor de beschikbare plaats alle plek op haar reeds half door struik en onkruid bedekte oprit inneemt. Met al haar ander gerief (vuilbakken etc.) moet ze dan ook mee over onze oprit omdat die van haar vol staat met deze kraam en ze kijkt heus niet naar onze auto's dus een kras er op door haar toedoen hebben we al. Om maar één van de zovele dingen te noemen wat maakt dat deze buurvrouw echt niet in staat is samen te leven met andere mensen en niemand er naast wil wonen, ze staat bekend als de gekkin van de buurt... Toen we het geval van de hamburgerkraam met een reisgenoot bespraken zei deze dat het laten staan van deze hamburgerkraam op haar oprit kan worden gelijkgesteld met onderverhuring/terbeschikkingstelling, wat niet mag wanneer zij ook een sociale woning huurt. Zij zelf heeft hier - denken wij - geen inkomsten van maar de uitbater van de kraam uiteraard wel, en deze moet ook geen andere stelplaats voor zijn rommel, die niet thuishoort in een sociale wijk, gaan zoeken. Kan dit kloppen of kan hier iets aan worden gedaan? We zijn heel het gedoe met, onder andere, nu weer deze kraam echt beu...

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”