Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Forumregels
Stel hier gerust uw vraag. Alle onderwerpen worden verhuisd naar een gepaste forumcategorie. Op zoek naar uw eigen post ? Die vindt u hier.
solar17
Topic Starter
Berichten: 7
Juridisch actief: Nee

Dierenasiel

#1 , 6 dagen 8 uur geleden (13 okt 2018 13:33)

Onlangs heb ik een kat gekocht in een dierenasiel. Ik heb voor deze poes 130 € betaald. 4 dagen later moest ik met de poes naar de dierenarts omdat hij ziek werd. Na onderzoek van de dierenarts werd leucose vastgesteld. Dierenarts rade mij aan om het dier te laten inslapen daar genezing niet mogelijk was. Het dier was duidelijk al besmet toen ik het ging ophalen in het dierenasiel. Niettegenstaande dat er een dierenarts is verbonden aan het dierenasiel is het dier toch voor adoptie ter beschikking gesteld. Mijn vraag is, wie is verantwoordelijk voor deze situatie en kan ik aanspraak maken op een terugbetaling?

Franciscus
Berichten: 31883

#2 , 4 dagen 7 uur geleden (15 okt 2018 14:24)

En kon die dierenarts dat gemerkt hebben vier dagen ervoor?
Of wanneer heeft er een laatste controle gedaan. Heeft uw dierenarts een attest geschreven waaruit een en ander zou blijken.

solar17
Topic Starter
Berichten: 7
Juridisch actief: Nee

#3 , 3 dagen 11 uur geleden (16 okt 2018 10:28)

Beste Franciscus,
het asiel en dierenarts hebben hun verantwoordelijkheid opgenomen en mij terugbetaald.Bedankt alvast voor de respons.

Reclame

Terug naar “Stel een vraag”