Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Indien u hiernaar op zoek bent, raadpleeg Jureca De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
Mi Sueno
Topic Starter
Berichten: 170

Notaris geeft niet thuis

#1 , 2 maand 3 dagen geleden (11 okt 2018 18:09)

We hebben via ger3c7htelijke weg en dus notaris een verdeling van erfenis.

Tot augustus alles op rolletjes. Er werd een document opgesteld met voorwaarden tot openbare verkoop, en uiterste streefdatum verkoop motiver. In septembre zou instelprijs worden vastgelegd en ook nog andere zaken op papier worden gezet. De luchtfoto die tegenpartij vroeg is er reeds digitaal . Maar nu.... proberen wij ( lees advocaat) vergeefs sinds begin september een datum vast te krijgen en de notaris laat niets meer van zich horen.

Geen antwoord op mails ( gericht ook aan alle betrokkenen zoals het hoort), geen reactie op telefoontjes via medewerker, niets dus....
Wij hebben 3 geïnteresseerden die nu al sinds juli aan het wachten zijn , in augustus met een belofte dat er het huis in oktober te koop komt, en die worden nu wel ongeduldig.
Hoe de notaris aansporen?
Alvast bedankt

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Erfrecht & Schenkingen”