Dit forum is geen vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg steeds een erkend raadsman of vakspecialist. De redactie van dit forum is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou voortvloeien uit berichten geplaatst op dit forum. Lees onze forum-regels. Is dit uw eerste bezoek ? Lees dan even onze handleiding.
suske60
Topic Starter
Berichten: 14

verplichting tot slopen woning en kappen bomen

#1 , 2 maand 5 dagen geleden (16 sep 2018 11:18)

situatie: 2 stukken grond geërfd ( 2 erfgenamen) die in bouwzone liggen maar waarvan blijkbaar 1 nog niet beschreven staat als bouwgrond , wel bouwland. Niet allebei even groot . Wij willen deze stukken nu verdelen en ze even groot maken . Huis dat er staat valt dan middenin beide stukken .
Landmeter kwam en zegt dat we voor we kunnen verkavelen , alles moeten slopen( woning en schuur) en alle bomen moeten eraf . Het moet een volledige "naakte" oppervlakte zijn .
Onze bedoeling is om de stukken te schenken aan de kinderen . Waarom moeten dan die bomen( 2 hoogstam pijnbomen) en die schuur weg. (De schuur zou volledig op 1 van beide stukken komen te staan na verkaveling ) ? Het huis werd zowizo gesloopt .

zijn radeloos omdat we misschien op onnodige kosten worden gejaagd

Reclame

Edgar W.
Juridisch actief: Ja
Regio: België

Een juridische oplossing. Voor elk probleem, voor iedereen!

Heb je nog bijkomende vragen? Kijk even op Jureca.be voor snel & betaalbaar juridisch advies!

Terug naar “Kopen”